Ugrás a tartalomra

Két csatorna neve is megváltozik

LifeNetwork logoA New Wave Media Group érdekeltségébe tartozó LifeNetwork és OzoneNetwork elnevezésű csatornák nevei 2017.05.01-től megváltoznak.

2017. május 1-jét követően a LifeNetwork csatorna LifeTV, míg az OzoneNetwork csatorna OzoneTV néven folytatja a sugárzást. A névváltozás minden bizonnyal frissítést hoz az arculatban is, legalábbis a logókban, de ezeket még nem tették közzé.

A LifeNetwork saját gyártású műsoraival igyekszik felvenni a versenyt a hasonló tematikával rendelkező csatornákkal. Célja, hogy különleges, a nézőknek tetsző tartalommal legyen érdekes, ismeretterjesztő, szórakoztató, és mindenkinek szóló csatorna. Saját gyártású műsoraik a családdal, gyermekneveléssel, testi-lelki problémákkal foglalkoznak, és segítenek egészségesen élni, étkezni, sportolni. A vásárolt tartalmaik között megtalálható az izgalmas dokumentumfilm, a lélekemelő emberi sorsokat bemutató sorozat, a különleges emberekkel foglalkozó reality, valamint a fiatalos, trendi párkereső műsor. A főbb irányvonalak és tartalmak mellett számos „mini" műsorral bővítik a napi programkínálatot.

Az OzoneNetwork Magyarország legnézettebb közösségi besorolású „zöld" televíziós csatornája, ahol keresik a válaszokat arra, hogyan alkalmazkodhatunk az egyre jobban fogyó forrásainkhoz, életterünkhöz, miközben kutatjuk a lehetőségeket, miképpen védhetjük meg mindannyiunk életterét, a bolygót. Nem csak a Földet romboló problémákkal foglalkozik, hanem bemutatja a világ szépségeit, igyekszik ráébreszteni arra, hogy egyéni felelősségünk is van mindennek a megóvásában.
Saját gyártású tartalmaival a csatorna elkötelezte magát a „zöld törekvések" mellett. Fontos számukra a Föld értékeinek megóvása, a bolygónk csodálatos tájainak bemutatása, és a nézők „zöld" szemléletre nevelése. A csatorna igyekszik bemutatni Magyarország, és a világ más tájainak szépségeit, kulturális értékeit.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott