Ugrás a tartalomra

Kikerült a Discovery Channel a DIGI kínálatából

DIGI logo2012. november 20-án kikerült a Discovery Channel a DIGI analóg és digitális kábeles kínálatából, a History váltotta.

Ez a lépés már jó ideje lebegett a levegőben (lsd cikkünk alatt, a kapcsolódó híranyagoknál), egyrészt a saját, tematikus csatornák indítása miatt, másrészt, mert a szolgáltató már több ÁSZF módosulásnál jelezte, hogy nem garantálja a Discovery csatornák elérhetőségét. Ezt megelőzően a Discovery csatornák közül a kábeles szolgáltatás tekintetében a Discovery Science és a Discovery World, műholdon az utóbbi és az Investigation Discovery került ki a kínálatból.

A DIGI műholdas előfizetői sem nyugodhatnak meg, hiszen a szolgáltató közösségi oldalán az egyik hozzászólásában úgy jelezte, hogy ott "egyelőre" még elérhető marad a Discovery Channel, bár erős valószínűséggel ott is megtörténik a váltás, még  a mai nap folyamán.

A fentiek alapján erős a valószínűsége, hogy a még a kínálat részét képező további Discovery csatornáktól is záros határidőn belül búcsút vehetnek az előfizetők.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott