Ugrás a tartalomra

Kódolatlan Cartoon Network a Vidanet előfizetőinek

Cartoon Network logoSzeptemberben ugyan kezdődik az óvoda és az iskola, de a szórakozás tovább folytatódik, hiszen a gyerekek örömére a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői számára egész hónapban kódolatlan a Cartoon Network csatorna. A díjmentes időszak alatt premierepizódokkal jelentkezik a Gumball csodálatos világa, a Pindúr pandúrok és a Steven Universe, valamint vadonatúj sorozatok is bemutatkoznak.

Szeptember 18-án indul a népszerű mozifilm alapján készült rajzfilmsorozat, a Derűlt égből fasírt, melynek főszereplője Flint Lockwood, egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy tudós lesz, és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint barátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot élnek át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.  Az izgalmas történeteket hétköznaponként reggel 8:05-kor és este 17:40-kor vetíti a csatorna.

A Cartoon Network másik új sorozata K.O. történetét mutatja be, aki megtanulja, mit jelent igazi hősnek lenni. A központi helyszín, a „Lakewood Plaza” az a hely, ahol a hősök vásárolnak, és ahol K.O. és barátai lógnak. A sorozatban a hősök szintet tudnak lépni, mint egy videójátékban. Az OK K.O.! Legyünk hősök! című rajzfilm szereplőinek kalandjait szeptember 25-étől minden hétköznap 16:10-kor követhetik a gyerekek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott