Ugrás a tartalomra

Kódolatlan FilmBox az ünnepekre

FilmBox logo2013. december 20. és 2014. január 5. között a FilmBox prémium csatornái kódolatlanul foghatók számtalan TV szolgáltatónál, így több száz különleges film és sorozat várja a nézőket a legkülönbözőbb műfajokban.

A FilmBox HD-n HD minőségben mozisikerek, világsztárok láthatóak, a FilmBox Family közös családi élményt kínál egészestés rajz-, mozi- és animációs filmekkel és sorozatokkal az ünnepi időszakban is. A FilmBox Extra és FilmBox Extra 1 pedig a válogatósok számára is izgalmas élményeket biztosít.

Hogy mi várható pontosan? A teljesség igénye nélkül a Kémkölykök, a Nathalie második élete, a Fame, az Alkonyattól pirkadatig, a Taxi 4, a Paris, a Merlin, a Vincent és én, az Angol beteg, a Keserédes és valószínűleg még órákig sorolhatnánk. Egy biztos, a virtuális ajándékcsomagban mindenkinek lesz meglepetés és olyan kedvenc is, amit nem tud megunni. Lesz móka és kacagás, sírás és meghatódás, valamint a terjengős étkezések utáni tévé előtti lazuláshoz kellő izgalom és kaland.

A kódolatlan napok az alábbi szolgáltatóknál lesznek elérhetőek: UPC, Magyar Telekom, UPC Direct, Invitel, PR-Telecom, Tarr, Vidanet, Hello Digital, és számos helyi kábelszolgáltatónál.

…és egy kis ízelítő:

A Keserédes egy igazi romantikus vígjáték, ami a FilmBox Extra1-nek köszönhetően kerül képernyőinkre december 20-án, 13.15-től. Brian Chandler úgy érzi, tökéletes az élete, nagyszerű állása van és szép menyasszonya. A főnöke, a kávémogul Calvert Jenkins Thaiföldre küldi, hogy ellenőrizze egy termés felvásárlását. Brian találkozik Tichával, a Bangkokban dolgozó gyönyörű menedzserrel, aki már feladta, hogy valaha is megtalálja a szerelmet. A régi faluja és a kávéültetvényes szülei ösztönzésére Ticha elviszi Briant a Dél-Krabi kávéföldekre, abban a reményben, hogy a férfi felvásárolja az ottani termést. Ahogy a nyüzsgő metropoliszból elmennek Krabi fehér homokos partjára, kapcsolatuk túlnő az üzleten. A FilmBox Family-n december 22-én 14.25-től Merlin mindét részét megnézhetjük. A legenda szerint eljön egy nagy, fehér varázsló, Merlin, aki megmenti Pendragon királyságát. Blaze és társai hisznek ebben, és oly régen várják már a napot, mikor mindez megtörténik. Nem is akarják elhinni, hogy ez megtörténhet, ám egy napon Peter, a szerzetes jön el közéjük. Peter egy kolostorban nevelkedett, és nem is sejtette tudásának, erejének nagyságát. Egyedül Rengal a fekete erők mágusa az, aki érzi Merlin eljövetelét, a kalandok sora pedig innentől megállíthatatlan. A Fame a FilmBox HD csatornáján lesz megtekinthető 24-én este 21.00-tól. Az 1980-ban készült klasszikussá vált Oscar-díjas mozi remakejében továbbra is a lenyűgöző zene, a fantasztikus táncok, a remek énekesek és művészek játsszák a főszerepet. Céljuk nem más, mint elérni az álmaikban olyannyira hőn áhított hírnevet. Mikor pedig a rengeteg gyakorlás után a diákok kilépnek a szigorú tanárok elé, hogy teszteljék tudásukat, minden kiderül: fényes karrier vagy hatalmas bukás várja őket. De vajon kié lesz végül az áhított hírnév? A Kémkölykök december 28-án kerül a képernyőkre a FilmBox Extrán 14.40-től. A történet egy nem mindennapi család kalandjairól szól. Marissa férje, Wilbur nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém. Világuk fenekestül felfordul, mikor a nőt visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó miatt, aki a világuralom megszerzésére tör. A fenyegetés közeledtével a gyerekeket is bevonják az akcióba, így azok hamar rádöbbennek, hogy unalmas mostohájuk egykor szuperügynök volt. A két veterán kémkölyök, Carmen és Juni Cortez, valamint néhány elképesztő kütyü segítségével talán képesek lesznek megmenteni a világot és összehozni családjaikat.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott