Ugrás a tartalomra

Kódolatlan időszakkal ünnepelnek a Sony csatornák

Vidanet logoA Sony Max 2017. december 19. és 2018. január 22. között, míg a Sony Movie Channel 2018. január 2. és február 2. között lesz elérhető korlátlanul a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői számára.

A karácsonyi és szilveszteri időszak forgatagában elsősorban a hölgyek számára nyújt kikapcsolódást a Sony Max.  December 20-án 21 órától országos tévépremierként érkezik a francia vigjátéksorozat, a Candice Renoir, melynek főhőse Candice parancsnok, aki csapatával egy dél-franciaországi kikötővárosban deríti fel a bűncselekményeket, miközben frissen elvált nőként négy gyermeke nevelésével és a nála jóval fiatalabb felettesével is meg kell küzdenie. A sorozat humorral, francia bájjal és intelligens történetvezetéssel bilincseli le a néző figyelmét. A drámák szerelmeseinek is tartogat különlegességet a csatorna, ugyanis vasárnap esténként 19 órától a Kennedy család drámai fordulatokban gazdag életét bemutató nyolcrészes sorozat, A Kennedy család kerül képernyőre, mely az 1960-as amerikai elnökválasztás előestéjétől fogva enged bepillantást a választások feszült izgalmaiba. A divat iránt érdeklődők szerdánként ismét követhetik a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal című vetélkedőt, melyben minden héten öt játékos bizonyíthatja, hogy ő a legtrendibb. Csütörtökönként 20 órától dupla résszel kerül adásba az ikonikus sorozat, a Szex és New York 4. évada, mely a csípős nyelvű újságírónő, Carrie és barátnői pikáns mindennapjait mutatja be.

A Sony Movie Channel kódolatlan hónappal köszönti az új évet január másodikától, és olyan nagysikerű filmeket és sorozatokat nézhetnek az érdeklődők, mint például a Jumanji, a Dom Hemingway, a Pénzvonat, az American Horror Story 6. évada, vagy a Blöff első évada a Harry Potter filmekből ismert Rupert Grint főszereplésével. A Blöff című vígjátéksorozat egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik egy teherautónyi aranyrudat eltulajdonítva belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe. A csatorna akciódús kínálatát erősíti továbbá a Pancser Police Will Ferrell és Mark Wahlberg alakításával, melynek történetében Allen és Terry rendőrségen dolgozik, ám csak távolról nézik, ahogy az ügyosztály menő kopói a munkájukat végzik. Egy nap azonban elérkezik számukra is a lehetőség, hogy megmutassák, mire képesek. A kódolatlan időszak alatt a Sony Movie Channel repertoárjában szerepel A rejtély című thrillersorozat is, melynek történetében Olivia Dunham mellett az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop, és annak fia, Peter Bishop vesz részt a rejtélyes ügyek felderítésében, aminek során egy világméretű kisérletsorozat rajzolódik ki.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott