Ugrás a tartalomra

Kódolatlan prémium csatornák a Vidanettől

Vidanet logoOktóber 27. és november 13. között a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői korlátlanul élvezhetik a FilmBox prémium csatornák, így a FilmBox Extra HD, FilmBox Premium, FilmBox Plus és FilmBox Family teljes kínálatát, november 13-án pedig a HBO műsorát.

Kódolatlan időszak a Filmbox prémium csatornákon

A Vidanet digitális kábeltévé előfizetői számára díjmentesen lesznek elérhetőek a FilmBox prémium csatornái, így korlátlanul élvezhetik az eseménydús akciófilmekben gazdag műsorkínálatot.

A széles filmválasztékból mindenki könnyedén megtalálhatja a kedvére való időtöltést. A Filmbox Extra HD október 27-én tűzi műsorra a lengyel-szerb háborús filmdrámát, a Manhuntot, amely egy lengyel partizán kalandjait mutatja be. A Tökéletes fegyverben az akciófilmek egyik koronázatlan királyáért, Steven Seagalért izgulhatunk majd október 29-én, míg október 31-én A kőmajmok háza ifjúsági regény filmadaptációjában két tizenéves fiú titokzatos életébe kaphatunk betekintést. November 3-án este a római birodalom korát idéző Az utolsó légióban a brit származású Colin Firth, azaz Aurelius harcát kísérhetjük végig.

A kódolatlan időszak vége is tartogat izgalmakat: Martine Monteil azonos című önéletrajzi regényének filmadaptációját, a Csak egy zsarut november 12-én este láthatják a nézők a Filmbox Premium csatornán. A filmben a francia rendőrség első női vezetője az ország leghíresebb gyilkosának üldözésébe kezd.

Kódolatlan nap az HBO csatornán

November 13-án jön az HBO nagy sikerű saját gyártású sorozatának, a Terápiának a 3. és egyben befejező évada. A bemutató alkalmából az HBO kódolatlan napot tart, így a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői egész nap korlátlanul nézhetik a csatorna műsorait.

A Terápia 3. évadának bemutatója alkalmából kódolatlan nappal lepi meg a Vidanet előfizetőit az HBO. November 13-án 6.00 órától másnap 6.00 óráig a digitális kábeltévé előfizetők így díjmentesen, korlátozás nélkül élvezhetik a csatorna exkluzív tartalmait.

November 13-án 20.00-kor debütál a nagyközönség előtt a Terápia című sorozat harmadik évada, melynek az első 15 része már aznap elérhető lesz az HBO GO online videótárban. A terapeuta Dargay Andrást megformáló Mácsai Pál a Terápia 2. évadában nyújtott alakításáért elnyerte a Magyar Televíziós Újságírók díját, ám az új évadban páciensként tér vissza, így a nézők megismerhetik, milyen ember valójában Dargay.

11.30-tól a nézők A fehér hercegnő című sorozatot követhetik nyomon. A Philippa Gregory regénye alapján készült sorozat az angol történelem viharos időszakában, a Rózsák háborúja idején játszódik. A történet a családról, szerelemről és árulásról szól, középpontban Elizabeth of York és VII. Henrik viharos házasságával.

A Hatalmas kis hazugságok 12:40-től kezdődő évadnyitó része a kaliforniai kisváros iskolájának jótékonysági báljára kalauzol, ahol egy haláleset kavarja fel az eseményeket. Úgy tűnik, a gyilkossághoz köze van három rivalizáló anyának: Madeline Mackenzie-nek, aki harcban áll az exe új nejével, Celeste Wrightnak, aki látszólag boldog házasságban él egy fiatalabb férfival és Jane Chapmannek, a sötét múltú anyának.

Az HBO 13:40-kor tűzi képernyőre a Miss Sloane-t. Elizabeth Sloane az egyik legsikeresebb lobbista Washingtonban, ám ezúttal nehéz fába vágta fejszéjét, hiszen fegyverlobbistákkal akaszkodik össze, akiknek nem tetszik, hogy a kongresszus szigorítani szeretne a fegyvertartási szabályokon.

A Hazugságok mágusa szintén az HBO saját gyártású alkotása, melyet 17:45-től láthatnak a nézők. A film a világ legnagyobb pénzügyi csalását dolgozza fel: Bernie Madoff üzletember, befektetési tanácsadó és tőzsdeelnök volt, ám a hírnevét nem ennek, hanem a pilótajátéknak köszönheti, mellyel rengeteg embert károsított meg.

Az HBO számos további tartalommal várja november 13-án az érdeklődőket, jön például a Babilon Berlin dupla epizóddal, a Kib*zgatóhelyettesek 2. évadának 9. része, a Trónok harca 7. évadának első epizódja, valamint Michael Bublé koncertje a BBC zenei különlegességében, ahol az énekes klasszikus slágereit és vadonatúj albumának (Nobody But Me) dalait adja elő.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott