Ugrás a tartalomra

Kódolatlan Sundance Channel HD a UPC-nél is

Sundance Channel HD logoA UPC kábelhálózatán is elérhető lesz kódolatlanul a Sundance Channel HD-n sugárzott, a Sandy hurrikán áldozatainak megsegítésére és a károk enyhítésére szervezett nagyszabású New York-i 12.12.12 segélykoncert.

A Sundance Channel HD élőben és egy ismétlésben közvetíti a koncertet a New York-i Madison Square Garden-ből, a UPC pedig ebben az időszakban, december 13-án 00.00 és december 15-én 01.30 között, kódolatlanul fogja továbbítani digitális hálózatán a csatornát, így minden előfizető láthatja a koncertet, aki DVB-C tévékészülékkel rendelkezik. Még az is, akinek amúgy csak analóg előfizetése van!

A koncert élőben magyar idő szerint december 13-án 01:30-tól reggel 6-ig, ismétlésben pedig december 14-én este 21 óra és hajnali fél kettő között lesz megtekinthető.

A segélykoncerten olyan sztárok lépnek fel, mint Bon Jovi, Eric Clapton, Dave Grohl, Billy Joel, Alicia Keys, Chris Martin, Bruce Springsteen & the E Street Band, Eddie Vedder, Roger Waters, Kanye West, The Who, Paul McCartney és még sokan mások.

Ezt az átmenetileg kódolatlan adást 3-féle módon tekinthetik meg az előfizetők:

  1. Amennyiben HD médiaboxuk vagy mediacardjuk van, akkor a boxon illetve a mediacardon keresztül, a 35-ös programhelyen (akkor is, ha nincs HD-opció előfizetésük).
  2. Amennyiben analóg TV előfizetésük van és újabb típusú, lapos LCD vagy plazma TV-jük (beépített DVB-C kompatibilis vevővel/tunerrel), akkor egyszerűen a távirányítójukkal megkereshetik, behangolhatják a Sundance HD csatornát
  3. Amennyiben SD médiaboxuk van, akkor a fali aljzatból jövő tévékábelt a doboz helyett közvetlenül a tévékészülékük antennabemenetére kell csatlakoztatniuk és a 2.) pont szerint eljárni.

A 2. és 3. pontok esetén a behangolásban segít a UPC weboldalán megtalálható, városokra bontott frekvenciatáblázat, ahol a Sundance Channel HD frekvenciáját kell kikeresni.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott