Ugrás a tartalomra

Már vidéken is elérhető a UPC digitális videotára

UPC logoA UPC digitális kábeltelevíziós előfizetői mostantól már Debrecenben, Miskolcon, Pécsen és Székesfehérváron is a foteljükből a távirányítójukkal rendelhetnek mozifilmeket a tévéjükre és nézhetnek meg kedvükre tévéműsorokat, az adásidőtől függetlenül. Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően a vállalat a főváros után a vidéki nagyvárosokban is megkezdte a digitális videotár szolgáltatás bevezetését. A tervek szerint nyárig a UPC valamennyi szolgáltatási területén minden digitális kábeltévés előfizető számára külön igénylés nélkül elérhetővé válnak az újdonságok. Áprilistól elindul az HBO mozicsatorna listából választható filmjeinek tára is a UPC kábelhálózatain.

A UPC tavaly szeptemberben indította el Budapesten a digitális videotár szolgáltatását, mely lehetővé teszi, hogy a digitális kábeltelevíziós előfizetők a hivatalos tévéműsortól függetlenül, a távirányítójukkal egy listából választhassanak több száz új és korábbi sikerfilm vagy akár erotikus film, illetve tévéfilm közül. Az egyes tételek műfaj, cím, főszereplők és a rendező neve alapján is kereshetők. Az így megrendelt filmeket azonnal és 24 órán belül akárhányszor megtekinthetik a tévéjükön, illetve megállíthatják és újraindíthatják, mintha egy kölcsönzött DVD-t néznének.

Hamarosan, áprilisban például olyan sikerfilmek láthatóak itt jóval a hazai tévés bemutató előtt, mint a friss kétszeres Oscar-díjas családi animációs nagyjátékfilm, az Up! (Fel!), a Másnaposok című vígjáték vagy a Harry Potter és a félvér Herceg.

Újdonság, hogy az HBO MaxPak előfizetői a még márciusban induló HBO On Demand szolgáltatással külön díj nélkül az eredeti vetítési időponttól függetlenül bármikor elérhetik a mozicsatorna összes filmjét és sorozatait.

A videotár szolgáltatásban mindenki akkor nézheti meg, amikor csak akarja az RTL Klubon elmulasztott legnépszerűbb műsorokat (Barátok Közt, Fókusz, Vacsora csata, Esti Showder Fábry Sándorral, Gálvölgyi Show, Heti Hetes stb). A szolgáltatás részeként díjmentesen, bármikor, egy kattintással elérhetők a Discovery, a History és a JimJam csatornák ismeretterjesztő filmjei és gyermekmeséi, illetve az AXN-en vetített Flash Forward ­– A jövő emlékei című sorozat epizódjai, mindazok számára, akiknek az előfizetett csomagjában ezek a csatornák szerepelnek.

A digitális kábeltelevíziós előfizetőknek az új szolgáltatások automatikusan a rendelkezésükre állnak. Nem szükséges tehát az igényüket külön jelezni vagy szerződést kötni és előfizetni, egyszerűen csak ha kedvük tartja, elkezdhetik azokat használni a távirányító „on demand” feliratú gombjának megnyomásával.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott