Ugrás a tartalomra

Magyarországon először BL-döntő 3D-ben

UPC logoÚjabb nagyon várt sportesemény kap harmadik dimenziót idehaza a Sport1 és a UPC jóvoltából. Az El Clásico korábbi összecsapásai után most a Sport1 csatornán a Bayern München - Borussia Dortmund Bajnokok Ligája londoni döntőjét láthatja 3D-ben az összes kábeles UPC előfizető szombat este.

A május 25-ei találkozó 3D-s sugárzása újabb mérföldkő a UPC és a Chello Central Europe számára. Az elmúlt években a televíziós társaság  Sport1 csatornája  a UPC Magyarországgal karöltve már két, kiemelt spanyol bajnoki találkozót is elérhetővé tett a térhatású formátumban a látványra is ínyenc drukkerek számára. Ezúttal pedig a BL döntőt is a látványos háromdimenziós képet nézve izgulhatják végig mindazok az előfizetők, akik 3D képességű tévékészülékkel rendelkeznek.

A különleges vizuális élményt tartogató Bajnokok Ligája döntőt tizenkét csúcsminőségű 3D kamerával rögzítik a helyszínen, ezt a jelet veszi át itthon a Sport1, amely a meccsel foglalkozó stúdióbeszélgetést is térhatású felbontásban sugározza már a felvezetéstől kezdve, szombaton 20:30 órától. A 3D-s közvetítés pedig külön sportkommentátort is kapott. A csatorna részéről Matuz Krisztián tudósítja élőben az összecsapást.

A Bajnokok Ligája döntőt 3D-ben megfelelő tévékészülékkel minden kábeles UPC-előfizető láthatja május 25-én 20:30-tól.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott