Ugrás a tartalomra

Májusban érkezik a Romance TV

Romance TV logo2016. május 3-tól Magyarországon és Romániában is elérhető lesz a német nyelvű piacokon és Lengyelországban nagyon sikeres Romance TV, mely romantikus tartalmakat sugároz.

A Romance TV csatorna formátumot nemzetközileg a Mainstream Networks Holding Gmbh. & co. KG működteti, a Mainstream Media AG leányvállalataként. A Mainstream Networks Holdingban 26%-os tulajdonrésze van a ZDF Enterprises Gmbh-nak. A két új csatorna működtetésére a Mainstream Networks egy román és egy magyar leányvállalatot alapított, melyeket Tim Werner és Ralf Gabor irányítanak ügyvezető igazgatóként.

Az új piacok potenciálisan 7 millió új előfizetőt hozhatnak a most meglévő 8 millió mellé, de a tulajdonosok abban reménykednek, hogy egy éven belül átlépik a 10 milliós küszöböt.

Romániában és Magyarországon a Tematic Media Group felel a Romance TV sales és marketingtevékenységért. A TMG nagy tapasztalattal rendelkezik a közép- és kelet-európai piacokon. A csoport erőssége a régiós disztribúció, mind a saját, mind a portfólióba tartozó partnercsatornák tekintetében.

A magyar és a román nézők exkluzív romantikus sorozatokat és filmeket láthatnak idén májustól. Magyarországon szinkronizálva, Romániában feliratozva, eredeti haggal élvezhetik a műsort.

2008-as indulása óta a német nyelvű piacokon a Romance TV fontos szereplő lett. A női közönséget célzó kábel tv-k közül ez a legnépszerűbb. Az első sikeres, Németországon kívüli projektjük a lengyel Romance TV volt, amely az elmúlt időszakban vonzó műsorainak köszönhetően 100%-os lefedettséget ért el a kábel tv-s piacon.

Tim Werner a Romance TV ügyvezetője és a Mainstream Media AG igazgatósági tagja az indulás kapcsán azt mondta: "A szerelem és a szenvedély mozgatja az egész világot. Nincs még egy olyan tv csatorna, amely ezekre az érzésekre építené ilyen magas színvonalon a produkcióit. Biztosak vagyunk benne, hogy a sikertörténetünk folytatódik a nemzetközi terjeszkedéssel. Ebben csak megerősít bennünket partnerünk a Tematic Media Group, amelynél jobban senki nem ismeri a román és a magyar piacot. A Romance TV tökéltesen beleillik kábelcsatorna portfóliójukba. Ahogy a német nyelvterületeken és Lengyelországban, úgy reményeink szerint az új piacokon is a vezető kábeltelevíziók között lesz a Romance TV."

"Örülünk, hogy az AETN, az AMC, a Scrippnetworks és a Viacom mellett tovább nőtt a nemzetközi portfóliónk a Romance TV-vel." - mondta el Radu Morar, a Tematic Media Group tulajdonosa.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott