Ugrás a tartalomra

Már mobilon is használható a UPC telefonszolgáltatása

UPC logoÚj díjmentes kiegészítő szolgáltatást indított a UPC, amely lehetővé teszi előfizetőinek, hogy bárhová magukkal vigyék és mobil eszközökön is használják kábeles UPC Telefon előfizetésüket.
A UPC Phone nevű mobil alkalmazással ugyanolyan kedvező vagy akár ingyenes vezetékes percdíjakkal indíthatnak és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy irodájukban. A UPC előfizetői így a legtöbbet hozhatják ki a vezetékes telefonszolgáltatásból, különösen a nemrég bevezetett korlátlan UPC Nonstop csomagokból, amelyek gondtalan hosszú beszélgetéseket biztosítanak 0 forintos percdíjjal, immár útközben is.

Az androidos vagy Apple okostelefonokra és tabletekre telepíthető UPC Phone alkalmazás távoli elérést biztosít a vezetékes UPC telefonhoz. Ennek segítségével a UPC előfizetői az otthoni vezetékes telefonjuk kedvezményes percdíjaival használhatják a mobiljukat wifin vagy mobil internet kapcsolaton keresztül, bárhol a világon. Az új innovatív alkalmazás így lehetővé teszi számukra, hogy családtagjaikkal vagy a 400 ezer UPC Telefon előfizető bármelyikével, illetve kisvállalkozások dolgozói egymás között, a nagyobb cégek pedig telephelyeik között teljesen ingyenesen beszélgessenek egy wifi hálózatra kapcsolódó mobilon. Külön kiegészítő díj nélkül, a kedvező belföldi vezetékes tarifákkal telefonálhatnak és fogadhatják a vezetékes telefonszámukra érkező hívásokat az ország egész területén, vagy ha külföldre utaznak, ahol a költséges roaming díjakat is megspórolhatják. A költségek tökéletes kordában tartására a közelmúltban bevezetett, 0 Ft-os percdíjakat tartalmazó korlátlan UPC Nonstop csomagokkal együtt pedig tényleg a lehető legtöbbet hozhatják ki a vezetékes telefonszolgáltatásból a UPC előfizetői.

Egyes más internetalapú telefonálást kínáló alkalmazásoktól eltérően a UPC Phone használata semmilyen technikai bonyodalommal nem jár. A UPC Telefon előfizetők az Apple Store vagy a Google Play alkalmazásboltokból tölthetik le és telepíthetik az alkalmazást. Semmilyen más előfizetésre nincs szükség ahhoz, hogy az összes vezetékes és mobil számot hívhassák, közvetlenül a mobilkészülék névjegyzékéből, és a hívást fogadó félnek sem kell semmilyen szoftvert letöltenie és elindítania a beszélgetéshez ­– ami a legtöbb internetes alkalmazással nem lenne lehetséges.

Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója kifejtette: „Az ügyfeleink egyre inkább igénylik, hogy a szolgáltatásainkhoz és az általuk elérhető előnyökhöz bárhol, bármikor és bármilyen eszközön  hozzájuthassanak, nem csak akkor, amikor otthon vagy az irodában tartózkodnak. Ezt az igényt igyekeztünk szolgálni már a mobil internet szolgáltatásunk korábbi elindításával is, lehetővé téve, hogy előfizetőink bárhová magukkal vigyék a UPC internetet. Most még tovább lépünk, és ügyfeleink immár az otthoni telefonjuk kedvezményes percdíjait és díjmentes hívásait is élvezhetik a lakásukon, irodájukon kívül, bárhol a világon. Fejlesztéseinket ezután is tovább folytatjuk, hogy még jobban szolgálhassuk a folyamatos kapcsolat és a mobilitás iránti különféle előfizetői igényeket.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott