Ugrás a tartalomra

Máris VoD-on A hobbit 3D, a Sweeney, a No és a Likvidálva

UPC logoVisszavonhatatlanul tör előre a hazai piacon a VoD (Video on Demand), amelynek köszönhetően az otthoni mozizásra váltók ismét a dvd/blu-ray, illetve mozi premierekkel egy időben láthatják a legfrissebb sikerfilmeket.

A Gyűrűk Ura trilógia előzményeibe beavató A hobbit - Váratlan utazás a hazai, április 8-ai dvd/blu-ray megjelenés után máris felkerült a UPC videótárba, ahol a világ mozijaiban több mint egy milliárd dollár bevételt termelő fantasy nem csupán HD-ban, hanem 3D-s változatban is elérhető a nézők számára.

A márciusi mozi bemutató után mostantól szintén a UPC videotárban látható az Angliából importált krimi, a Sweeney – A törvény ereje. A londoni alvilág ellen minden eszközt bevető zsarukról szóló produkció az akciófilm rajongóknak okoz üdítő meglepetést.

A No is elérhető VoD-on. A 2013-ban Oscar-díjra jelölt film a diktatúrák kulisszái mögé tekint be Gael Garcia Bernal közreműködésével, aki ebben egy kreatív, az ellenzék hangját hallató politikai kommunikációs stratégát formál meg.

Április 18-tól pedig szintén a mozival egy időben költözik a UPC videótár révén a tévé képernyőjére a Likvidálva, amelyben Aaron Eckhart bújik a kőkemény CIA ügynök bőrébe és veszi fel a harcot, az életére törő ex-kollégáival.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott