Ugrás a tartalomra

Mától új korszak a hazai HD televíziózásban

TV2 HD logoMától nagyfelbontású HD minőségben is elérhetővé vált a hazai TV2 adása, amelyet elsőként, rögtön az indulástól kezdve láthatnak a UPC kábeles előfizetői, akik már a ma este debütáló The Voice tehetségkutatót is szemet gyönyörködtető valódi HD minőségben élvezhetik.

A TV2 HD mostantól a UPC kábeles kínálatában a 30-as programhelyen érhető el a HD adásokat is tartalmazó digitális kábeltévés szolgáltatáscsomagok (mediabox HD, HD DVR vagy mediacard HD opciók) előfizetői számára. Az országos kereskedelmi csatorna tűéles, valósághű képet adó változatával a UPC kábelein összesen már 13 HD adás érhető el (köztük a külön előfizetéssel nézhető HBO HD és a FilmBox HD). A TV2 lényegesen jobb képminőségű változatában fokozatosan egyre több olyan adást sugároznak majd, amelyet eleve a legkorszerűbb, legnagyobb felbontásban rögzítenek vagy közvetítenek élőben. A ma este induló The Voice című tehetségkutató show például már eleve ebben a minőségben készül, kiemelkedő élményt kínálva a nézőknek. A hazai háztartásokban is széles körben elterjedő, HD-képminőség megjelenítésére alkalmas lapos (LCD vagy plazma) tévéképernyőkön a nagyfelbontású adások lényegesen szebb, a részleteket is jobban megmutató, élethűbb és élvezetesebb képet adnak.

A HD adások elterjedését eddig a nagyobb csatornakínálat hiánya, különösen az országos kereskedelmi televíziók távolmaradása hátráltatta. Ez mostantól alaposan megváltozhat a TV2 HD adásának elindulásával.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott