Ugrás a tartalomra

Mediabox nélküli UPC Digital

UPC logo2012. május 6-tól a UPC lehetővé teszi digitális hálózatán a Mediabox mellőzését, az előfizetők akár saját eszközükkel is igénybe vehetik a tévészolgáltatást.

Sokan és régóta várták ezt a lehetőséget, de üröm is vegyül az örömbe, mivel csak kevesen vehetik majd igénybe. Az igénybevétel feltétele ugyanis amellett, hogy a vevőberendezésnek rendelkeznie kell DVB-C tunerrel, még az is, hogy CI+ modulfogadója is legyen, ez pedig a készülékek igen kis hányadában található meg jelenleg, leginkább csak az újabb "okostévékben". A Mediacard egy modul, melyet a CI+ nyílásba kell helyezni, és a Mediabox-hoz hasonlóan ez is párosítva van a dekódoló kártyával.

A UPC Mediacarddal nem érhető el a videotár, a 8 napos műsorújság, az interaktív szolgáltatások (időjárás, játékok), a gyorsrendelés, illetve a kártya nem képes műsorrögzítésre . Amennyiben az előfizető tévékészüléke alkalmas műsorrögzítésre, úgy ezt a funkciót használhatja felvételre.

A Mediacard szolgáltatás akciós havidíja még nem ismert, csak a listaárak állnak jelenleg rendelkezésre. A UPC Medicard SD és UPC Mediacard HD kizárólag a Digital Bronze és Digital Gold csomagok mellé lesz rendelhető.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott