Ugrás a tartalomra

Még több exkluzív sorozat az Epic Drama-n decembertől

Epic Drama logoAz Epic Drama – a nagyívű drámák új otthonaként – 250 órányi exkluzív tartalommal bővíti kínálatát, melyeket az ITV Studio Global Entertainment-től vásároltak meg, ezeken felül két igazi kasszasikernek ígérkező új sorozattal erősíti tovább műsorpalettáját a Banijay Rights jóvoltából.

A Viasat World, a világ egyik vezető médiatársasága, ma hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést kötöttek az ITV Studio Global Entertainment és a Banijay Rights tartalomgyártókkal, mely együttműködések célja, hogy a legjobb minőségű tartalmakkal töltsék meg az induló Epic Drama csatornát. A Viasat World portfóliójának új, meghatározó márkája, az Epic Drama a kosztümös dráma műfajának legjavát hozza el az otthonokba december 14-től a világ kulcsfontosságú piacaira, köztük Magyarországra is.

Karin Heijink, a Viasat World tartalomösszeállításáért felelős alelnöke így nyilatkozott: „Keményen dolgozunk azon, hogy a portfóliónk színvonalának megfelelő, elsőosztályú műsorkínálatot állítsunk össze közönségünknek és minél több premierrel szolgálhassunk legfőbb piacainkon. Az Epic Drama csatorna révén most még inkább megerősíthetjük kiváló és megbízható tartalomelosztó partnereinkkel kapcsolatunkat - jelen esetben az ITV Studio Global Entertainmenttel és a Banijay Rights-cal. Személy szerint különösen várom a Kurtizánok kora (Harlots) című sorozatot, mely mögött teljes egészében női stáb áll és tele van szellemes dialógusokkal.”

AZ ITVS GE és a Viasat World között már hosszú ideje gyümölcsöző a kapcsolat, ugyanis a tudományos-ismeretterjesztő sorozatok jelentős részét az ITVS GE biztosítja a Viasat World csatornáinak. Jennifer Ebell, az ITVS GE értékesítési részlegének vezetője pozitívan fogadta az újabb együttműködést: „Örömmel bővítjük kapcsolatainkat a Viasat Worlddel és nincs kétség afelől, hogy a nézők ezeken az egyre növekvő piacokon igazán kedvelni fogják ezeket a sorozatokat.”
A top dráma szériákat pay-tv, catch-up és svod jogokkal vásárolta meg az Viasat World, melyek számos piacon exkluzív sorozatként fognak debütálni. Jelen szerződés keretében több mint 250 órányi világszínvonalú szériát, a Kurtizánok kora (Harlots), az Oxfordi gyilkosságok (Endeavour), a Mr. Selfridge, a Poldark, a Beowolf, a Lightfields, a Murdoch nyomozó rejtélyei (Murdoch Mysteries) és a The Line című műsorokat vásároltak meg.

Caroline Torrance, a Banijay Rights tartalomfejlesztési részlegének vezetője a következőket mondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább építhetjük és erősíthetjük jó kapcsolatunkat a Viasat Worlddel. A most rendelkezésükre bocsátott két sorozat a műfaj legjavából valók és biztosak vagyunk benne, hogy széles közönséget fognak megnyerni maguknak, amikor az Epic Drama a világ számos pontján elindul a hónapban.”
A Banijay Rights világszintű forgalmazói jogokat biztosít a Viasat Worldnek a szerelmet és intrikát sem nélkülöző The Restaurant című sorozatra és a látványos és hatalmas költségvetésű Versailles sorozatra.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott