Ugrás a tartalomra

Megérkezett a német Elit alakulat a UPC Videotárba

UPC logoÓriási vitákat, hatalmas érzelmeket kiváltó sorozatot, Generation War, mutat be a UPC Videotár.

Magyarországon náluk debütál és minden előfizető számára elérhető a Generation War című német miniszéria, amely öt barát életét meséli el 1941-1945 között a Harmadik Birodalomban. A Wehrmachtba belépő két testvér, Friedhelm és Wilhelm, a zsidó vallása miatt bajba kerülő Viktor, az énekesi karrierért bármire hajlandó Gréta és az önkéntes nővérként dolgozó Charlotte sorsán keresztül kibontakoznak a második világháború hétköznapi drámái, történelemformáló eseményei és embert próbáló pillanatai. A sorozat milliókat ültetett a tévék elé Németországban, miközben rengeteg vitát is szült az egyes epizódokban feldolgozott, történelmi tényeken alapuló, felkavaró történet. Ráadásul nem csak odahaza értek el vele hatalmas sikert az alkotók. Olaszországtól kezdve, Anglián át Amerikáig eddig számtalan ország megvásárolta a sorozatot és mindenhol kiugró nézettséget hozott a ma már csak német Elit alakulatként beharangozott széria.

Hasonlóan fordulatos, de a történelmi kereteket csak izgalmas háttérként használja a UPC Videotár másik sikervárományos sorozata, a Copper - A törvény ára. Az amerikai polgárháború idején játszódó történet főhőse az ír származású detektív, aki New York rossz hírű negyedében nyomoz a bűnözők után. Az immár két évadot megért szériát - bármennyire is szerették volna - nem tudták az amerikai metropoliszban felvenni. Helyette a készítők kanadai helyszíneken forgattak és egy ottani elhagyott száz éves gyár kapuin belül építették fel a régi New York ikonikus utcáit, tereit.

A UPC Videotárban mindkét sorozat, a Generation War és a Copper - A törvény ára mindegyik, eddig elkészült epizódja elérhető és bármikor megnézhető eredeti nyelven magyar felirattal.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott