Ugrás a tartalomra

Megújult a Spektrum és a Spektrum Home arculata

Spektrum logoOktóber 1-től megújult arculattal jelentkezik a Spektrum és a Spektrum Home. A jól ismert logók, színek és betűtípusok változatlanok, de a korábbi grafikus stílust egy sokkal dinamikusabb megjelenés váltotta fel, tükrözve a csatornák gerincét alkotó tematikákat. A Spektrum legújabb saját gyártású műsorát, az Erőszakos embert már a friss arculatban mutatja be október 13-án.

A Spektrum és a Spektrum Home 2010 óta változatlan arculatát frissítette fel őszre. A két ismeretterjesztő csatorna október 1-től már a megújult, modernebb külsővel jelentkezik. Az elsődleges arculati elemeket – logók, színek és betűtípusok – megőrizték, de a másodlagos elemek mind megújultak: az új arculat stílusában, így a műsorszámok és reklámok előtt, után, az úgynevezett „identekben” is a csatornák gerincét alkotó tematikák köszönnek vissza.

A Spektrumon vízből, ködből és lángokból rajzolódnak ki különböző, jellegzetes alakok. A természetfilmeket ezentúl egy cápa, máskor egy bika, a tudományos témájú műsorok egy rakétakilövés, illetve egy laboratórium, a történelmi dokumentumfilmeket egy légi harcjelenet, vagy egy harcos alakja kíséri.

A Spektrum Home csatornán ehhez hasonlóan a lakberendezéssel kapcsolatos témákat is különböző identek vezetik fel: egy festékes vödör kiborul, a fürdőszobában gumikacsa úszkál, a gyerekszobában kisvasút kanyarog, a régi asztal újjá válik.

Októbertől nem csak a magyar, hanem a cseh Spektrum és Spektrum Home csatornák is a megújult külsővel jelentkeznek majd. A Spektrum legújabb, október 13-án induló saját gyártású műsorát, az „Erőszakos embert” így már a megújult arculat kíséri mind a magyar, mind a cseh csatornán.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott