Ugrás a tartalomra

Megújultak a Viasat Pay TV csatornái is

Viasat documentary channels logoA Modern Times Group (MTG) körébe tartozó Viasat Broadcasting bejelentette, hogy Pay TV csatornáinak arculata ma megújult.

Az érintett csatornák új logót kaptak, melyek - követve a nézők tartalomfogyasztási szokásait - a multi-képernyős felhasználásra lettek optimalizálva.

 „Az elmúlt időkben sok időt és energiát fektettünk ezekbe a csatornákba, hogy nézőinknek még több európai premiert tudjunk bemutatni. Az új és izgalmas külső a csatornák színvonalas műsorkínálatát kívánja tükrözni.” – fogalmazott Karin Heijink, az MTG Pay-TV East alelnöke.
„Dokumentumcsatornáink egytől egyik magukkal ragadó és informatív műsorokat sugároznak, mely Európa-szerte kihagyhatatlan részét képezik a szolgáltatók portfóliójának” – tette hozzá az alelnök.

Viasat documentary channels vertical logo

Hogy jobban tükrözze a változatos műsorokat, a Viasat Explorer mostantól a Viasat Explore nevet kapja. A csatorna a kíváncsiságot, a kalandvágyat és a rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat bennünket. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig csatornánk törekszik mindig egy új és más szemszögből is bemutatni a dolgokat.

A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba az igazán látványos dokumentum sorozataival, melyek újszerű bepillantást nyújtanak a történelembe. A nézőket egy korszakokat átívelő, feledhetetlen utazásra viszik informatív és sikeres műsorokkal, melyek egyszerre szórakoztatnak és tájékoztatnak minket. A fókusz továbbra is Európa történelmén van, felfedezve a régmúlt idők titkait, melyek a mai napig hatással vannak ránk.

A Viasat Nature teret enged a természetnek, hogy elmesélje az ő inspiráló, gyönyörű történetét. Tapasztalt műsorvezetők igazi vadvilág-szakértők, akik teljes lényükkel képesek elmerülni a természet bámulatos történeteiben.

Viasat Nature/History HD logo

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott