Ugrás a tartalomra

Mobilinternet szolgáltatásokat indít a UPC

UPC logoA vezető hazai kábeles szolgáltató UPC Magyarország bejelentette, hogy hosszú távú stratégiája következő lépéseként a mai naptól szélessávú mobil internet szolgáltatásokkal bővíti kínálatát. A UPC vezetékes szolgáltatásainak kiegészítőjeként bevezetett upc mobilinternettel a kábeles előfizetők már az otthonuktól távol is a vállalat szolgáltatásával internetezhetnek. A mobil internet szolgáltatásokat a UPC a Vodafone mobil hálózatán biztosítja.

Mobil internet szolgáltatásokat vezetett be a mai naptól a vezetékes távközlési szolgáltató UPC Magyarország. A upc mobilinternet néven nyújtott, laptopokkal és tabletekkel használható szolgáltatásokat a UPC elsősorban saját, lakossági és üzleti előfizetőinek kínálja, kedvezményes árakon.

Betzalel Kenigsztein, a UPC Magyarország vezérigazgatója kifejtette: “Az egy csomagban kínált vezetékes szolgáltatások sikerére alapozva tovább bővítjük termékpalettánkat, hogy előfizetőink bárhol és bármikor használhassák internet szolgáltatásunkat, akár az otthonuktól távol is. Meggyőződésünk, hogy a kombinált vezetékes és mobil ajánlatok egyre jelentősebb szerepet töltenek be a továbbiakban, ezzel tovább élénkítve a távközlési piaci versenyt. A szolgáltatási portfolió mobil irányába történő bővítése nagyon fontos eleme ügyfeleink kiszolgálásának, és hosszú távú távközléspiaci szerepvállalásunknak. Hagyományos szolgáltatási területeinken több mint 4 millió lakossági és üzleti fogyasztó veheti igénybe mostantól a kibővített, több elemű, komplex szolgáltatáscsomagjainkat.”

A upc mobilinternet előfizetői havonta 1, 3 vagy 6 GB adatmennyiséget használhatnak fel korlátozások nélkül, 7,2 Mbps maximális letöltési sebességgel. Igényeiktől függően ezt a sávszélességet az egyedülálló sebességnövelő opciót választva egy kattintással bármikor a háromszorosára, 21,1 megabitre emelhetik. Az előfizetők számára a UPC külön díj nélkül biztosítja a mobil internetezéshez szükséges SIM kártyát és USB modemet.
Az üzleti előfizetők számára 4 és 8 GB-es csomagokat kínál a UPC, alapból 21,1 Mbps maximális sebességgel.

Császár Zoltán, a UPC mobil üzletágának igazgatója elmondta: “A upc mobilinternet előfizetői ugyanolyan ügyfélélményben részesülnek, mint amilyet a mobil szolgáltatók nyújtanak. Az ügyfélkapcsolatokat, a termékfejlesztést, a szolgáltatás aktiválását, a technikai segítségnyújtást és a számlázást maga a UPC végzi, a Vodafone korszerű mobil hálózatának és nagykereskedelmi szolgáltatásának felhasználásával." Az előfizetők kényelmét szolgálja az is, hogy a vezetékes és a mobil szolgáltatásokról a UPC egyetlen, közös számlát állít ki.

Marchhart Pál, a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese hozzátette: “Nagyon büszkék vagyunk, hogy a legnagyobb hazai tévés szolgáltatóval működünk együtt, amelynek köszönhetően már a UPC előfizetői is élvezhetik az országosan több mint 90%-os lefedettséget nyújtó szupergyors mobilhálózatunkat.”

*garantált sebesség = 0/0 Mbps

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott