Ugrás a tartalomra

Moziverzum és Jocky TV a Tarr kínálatában is

A Moziverzum és a Jocky TV csatorna is első adáspercétől kezdődően elérhető lesz a Tarr kínálatában.

 

2019. február 17-től a Tarr digitális kínálatában is szerepel majd a TV2 Csoport érdekeltségébe tartozó Moziverzum és Jocky TV is.

 

A Mozi+ sikere után, a Jocky TV indulásával egy napon a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtol - külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában. A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World. Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, pedig például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik. A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand lesz.

 

Február 17-től 24 órás műsorkínálattal várja a klasszikus sorozatok kedvelőit a TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Jocky TV. A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik. Emellett országos TV premier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozat is. A Jocky TV-n Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja kalauzolja majd a nézőket a műsorok között. Jocky TV, már csak a neve miatt is! A Jocky TV-t március 19-ig kódolatlanul nézheti minden TARR előfizető, aki legalább Alap csomaggal rendelkezik!

 

A Moziverzum a Tarr ügyfelei számára a digitális Extra csomag (52. programhely), míg a Jocky TV a Filmkalauz vagy a Platina Mix digitális kiscsomag (64. programhely) előfizetés megléte esetén automatikusan elérhetővé válik. Mindkét csatorna elérhető a Tarr MobilTV alkalmazásban is.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott