Ugrás a tartalomra

MusicPlus a HelloHD és az OlcsóTV kínálatában

MusicPlus logoAz ígéretekhez képest kissé megkésve bár, de a mai napon elérhetővé vált a MusicPlus csatorna a HelloHD és az OlcsóTV előfizetői számára is az Eurobird9A műholdon, a keleti 9 fokon.

A csatornának helyet biztosítandó, lekerült a DunaTV hagyományos felbontású változata, de ezt az előfizetők elérhetik a közszolgálati multiplexről.

A MusicPlus eddig csak a Hello Digital kínálatában volt elérhető, műholdra kerülésével megnyílt az út a kábelhálózatoknak is a csatorna terjesztésére.

A MusicPlus csatornáról

Egy tiniknek szóló zenecsatorna, amely azonban a legfrissebb slágerek mellett a tinédzsereket érintő kérdésekkel foglalkozó magazin és információs műsoraival kíván többet adni, mint egy sima zenecsatorna.

A szerkesztők fontos feladatuknak tartják, hogy a műsorokon keresztül megmutassák a fiataloknak a különböző szabadidős és szórakozási lehetőségeket, a sportolási lehetőségektől például a színházi előadásokig, mindezt szórakoztató és fiatalos formában, de nem maradhat ki az egészséges táplálkozás és a divat sem.

A MusicPlus a magyar zenéket és előadókat kívánja előtérbe helyezni, így a játszott dalok legalább 50%-a magyar nyelvű, vagy magyar előadó dala lesz, ideértve a határon túli magyar előadókat is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott