Ugrás a tartalomra

MusicPlus és BestOfMusic a PR-Telecom kínálatában

MusicPlus logoHárom hónappal a magyar RockTV után a Skyble Media további két csatornája, a MusicPlus és a BestOfMusic is elérhetővé válik a PR-Telecom digitális kínálatában.

2012. július 1-től a PR-Telecom D3 csomagjában is elérhető lesz a MusicPlus és a BestOfMusic. Ezzel a PR-Telecom lesz a legnagyobb kábelszolgáltató, melynek kínálatában a Skyble Media mindhárom zenecsatornája elérhető.

A MusicPlus egy tiniknek szóló zenecsatorna, amely a legfrissebb slágerek mellett a tinédzsereket érintő kérdésekkel foglalkozó magazin és információs műsoraival kíván többet adni, mint egy sima zenecsatorna. A szerkesztők fontos feladatuknak tartják, hogy a műsorokon keresztül megmutassák a fiataloknak a különböző szabadidős és szórakozási lehetőségeket, a sportolási lehetőségektől például a színházi előadásokig, mindezt szórakoztató és fiatalos formában, de nem maradhat ki az egészséges táplálkozás és a divat sem.

A BestOfMusic széles zenei kínálattal szeretné meghódítani a magyar televíziós piacot. A csatorna műsorában hallhatók és láthatók a 60-as évektől kezdve a napjaink legnagyobb pop, rock és disco slágerei is. Ezen a csatornán végre ismét rendszeresen lehet találkozni a régi nagy kedvencekkel és a jelen olyan sztárjaival, akik nem kapnak lehetőséget a jelenleg elérhető többi zenei csatorna kínálatában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott