Ugrás a tartalomra

Oscar-esélyes VoD premier a UPC-nél

UPC logoOscar-lázban ég a UPC Videotár. Mostantól elérhető a kínálatukban a tavalyi év kasszasikere, a világszerte 653 millió dollár bevételt elérő, és az idei Oscar-díjátadó tíz kategóriában jelölt sci-fije, a Gravitáció.

A Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével forgatott film a kritikusok egybehangzó véleménye szerint új szintre emelte a 3D-ben rejlő lehetőségeket. Nem csoda, hogy James Cameron, az Avatar rendezője maga is „a valaha volt leglátványosabb filmnek, és a legjobb űrmozinak” nevezte Alfonso Cuarón alkotását.

A Gravitáció mellett a UPC Videotár további ínyencségekkel is készül a március 2-i Oscar gálára, és számtalan korábban díjazott produkciót tesz elérhetővé. A VoD kínálatukban többek közt megtalálható az A sötét lovag, amelyben a Jokert megformáló Heath Ledgert tüntették ki a rangos elismeréssel; a teljes Rocky sorozat és benne az első rész, amelyért Sylvester Stallonét díjazták; az Esőember Dustin Hoffman felejthetetlen alakításával;  A gyűrűk Ura trilógia, vagy a vietnami háború borzalmaival szembesítő Oliver Stone remekmű, A szakasz.

Külön csemege minden filmrajongónak, hogy a UPC Videotárban már szintén látható Szász János legutóbbi rendezése, a második világháború idején játszódó családtörténet, A nagy füzet, amely idén az utolsó pillanatig versenyben volt, hogy bekerüljön az öt Oscar-jelölt közzé a legjobb idegennyelvű filmek kategóriájában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott