Ugrás a tartalomra

Otthoni mozi élmény full HD-ban a PR-TELECOM-mal

PR-Telecom logoA PR-TELECOM digitális kábeltelevíziós fejlesztéseinek köszönhetően, 2017. február 10-től az HBO MaxPak filmcsomag mind az öt csatornáját full HD minőségben, változatlan áron osztja el előfizetőinek.

A piaci trendek manapság egyre inkább megkövetelik a jó minőségű, HD műsorelosztást. A HD Ready valamint, Full HD megjelenítésre alkalmas LCD, LED televízió készülékek száma egyre inkább növekszik a magyarországi háztartásokban is. Ezen készülékek természetesen akkor nyújtják a legjobb élményt és képminőséget, ha azon HD tartalmat jelenítünk meg. A PR-TELECOM az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett és fektet is a HD csatornakínálat bővítésére.

Ennek eredményeképp a Társaság 2017. február 10-től már kiváló, full HD minőségben osztja el előfizetői számára a 24 órás, prémium mozi élményt kínáló HBO és Cinemax csatornákat. Az előfizetők a mozifilmeket és sorozatokat ettől kezdve sokkal jobb minőségben, élesebb, szebb képpel láthatják, így az otthoni mozizás még nagyobb élményt jelent.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott