Ugrás a tartalomra

Prémium wifi eszköz a UPC internet előfizetésekhez

UPC logoAz eddigieknél gyorsabb és erősebb wifi modemet kínál a UPC Magyarország előfizetőinek, ráadásul kedvezményesen. Az új készülék, amely a UPC anyavállalata, a Liberty Global saját fejlesztése, a 2,4 és az 5 GHz-es tartományban is működik, a legmodernebb AC-s wifi szabvány szerint, és az eddigi routerekhez képest sokkal nagyobb távolságra tudja továbbítani az erős jelet. A Connect Box néven bemutatott eszköz új fejezetet nyit az otthoni és irodai internethasználat történetében, biztosítva, hogy az ügyfelek minél hatékonyabban használhassák ki a UPC 500 Mbit/sec sebességre képes, új generációs szélessávú hálózatának előnyeit.

Most induló, legújabb kampányával a UPC Magyarország tovább erősíti pozícióját a szupergyors internetélményt biztosító innovációk területén. A saját fejlesztésű wifi modemmel valódi élménnyé válik az otthoni és az irodai internetezés. A Connect Box újdonsága, hogy az általánosan elterjedt 2,4 GHz-es szabvány mellett a stabilabb kapcsolatot és magasabb sebességet lehetővé tevő 5 GHz-es frekvenciatartományban is működik. A készülék már a legmodernebb, AC szabványt képviseli, és rendelkezik Band Steering funkcióval is, ezáltal a korábban megszokottnál messzebbre és erősebben tudja továbbítani a vezeték nélküli internetezéshez szükséges rádiójeleket.

A továbbfejlesztett jeltovábbítási szisztéma biztosítja azt is, hogy a UPC hálózatán elérhető akár 500 Mbit/sec sebességű internet ne veszítsen gyorsaságából a wifi kapcsolat szűk keresztmetszete miatt. A UPC anyavállalata, a Liberty Global szakembereinek valódi felhasználói igényeken és tapasztalatokon alapuló, több éves kutató és fejlesztő munkájának eredménye a most bemutatott Connect Box. A cég már több országban is bevezette a készüléket, a visszajelzések pedig egyértelműen pozitívak voltak.

A szolgáltató tapasztalatai szerint a felhasználók sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy az otthoni és irodai internetkapcsolat minőségét nem csak az előfizetésben foglalt tényleges sávszélesség, hanem a wifi modem adottságai, illetve működési környezete is jelentősen befolyásolják. Számít, hogy a készüléket a lakás vagy iroda mely pontján, milyen egyéb, a rádiójeleket esetlegesen gyengítő eszköz (pl. háztartási gépek vagy elektronikai berendezések) közelében helyezik el, de sokat nyomhat a latban az épület falainak anyaga és vastagsága, vagy a szomszédban működő wifi eszközök mennyisége is. Bár a Connect Box minden tekintetben javít a felhasználói élményen, a UPC szakemberei azt ajánlják, hogy a szupergyors modem adottságainak minél jobb kihasználása érdekében, ennek elhelyezésénél is vegyék figyelembe az ügyfelek az említett szempontokat, amelyeket a upc weboldalán részletesen is megtalálhatnak. E mellett ismételten arra is kérik az ügyfeleket, hogy adataik biztonsága érdekében mind az új, mind a már meglévő wifi modemek gyári jelszavát változtassák meg. Ehhez szintén a cég honlapján vagy a 1221-es ügyfélszolgálati számon kaphatnak segítséget.

A UPC Magyarország az augusztus 9-től érvényes, aktuális akció keretében a Fiber Power 120 és annál magasabb új internet-előfizetésekhez díjmentesen kínálja a Connect Box wifi modemet. Ezek az előfizetők tehát a csomagjuk részeként megkapják az új generációs wifi modemet, annak érdekében, hogy minél jobban ki tudják használni a hazánkban legtöbb végponttal rendelkező, akár 500 Mbit/sec sebességre képes extra szélessávú hálózat előnyeit. Az augusztus 9-én induló akció keretében a UPC Magyarország emellett minden internet csomagot nagy kedvezménnyel kínál az iskolakezdési szezonra való tekintettel.

„Ma már alapvető elvárás ügyfeleink részéről, hogy mindenhol működjön a wifi és akadálytalanul, jelentősebb lassulás vagy akadozás nélkül tudjanak internetezni. A felhasználók nem szeretnének azzal foglalkozni, hogy milyen módon jut el hozzájuk a kívánt tartalom, számukra az a lényeg, hogy hibátlan legyen az otthoni vagy irodai internetezés élménye. A most bemutatott Connect Box segítségével az eddigieknél is élményszerűbbé válik az internethasználat, hiszen az új készülék lényegében lebontja a falakat a szélessávú tartalmak előtt. Az új generációs wifi router bevezetése újabb jelentős állomás innovatív termék- és szolgáltatás kínálatunk bővítésében.” – nyilatkozta Carra Anita, a UPC Magyarország marketing és tartalomfejlesztési igazgatója.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott