Ugrás a tartalomra

Rajzfilmmé változtatja az anyák napi gyerekrajzokat a UPC

UPC logoPáratlan lehetőséget kínál a gyerekeknek a UPC arra, hogy május első vasárnapján minden eddiginél kreatívabban köszönthessék fel édesanyjukat. A május 1-ig beküldött gyerekrajzok és hozzájuk írt rövid történetek közül kiválasztott alkotásokból animációs filmeket készít a UPC, amelyeket anyák napján a televízióban lehet megnézni.

Május első vasárnapján a UPC egy napra gyerekcsatornává változtatja digitális tévéadásának 23-as csatornáját és rajzfilmekre cseréli egyes tévéállomásokon sugárzott reklámfilmjeit, hogy a gyerekek minden eddiginél érdekesebben mondhassák el anyák napja alkalmából: „Szeretlek Anya!” Ehhez várják a vállalkozó kedvű gyerekeket segítő apukák és családtagok jelentkezését. A UPC Magyarország Facebook oldalán megjelent felhívás alapján május 1-ig Facebook poszt formájában lehet beküldeni a beszkennelt anyák napi rajzokat és a hozzájuk tartozó történeteket, amelyek közül kiválasztott alkotásokból készülnek majd el a rövid animációs filmek. A rajzfilmeket május 7-én, anyák napján láthatják a nézők és a felköszöntött anyukák a televíziós reklámblokkokban, a UPC digitális tévéadásának 23-as csatornáján, ezt követően pedig az interneten is meg lehet majd nézni a műveket.

„Tavalyi akciónk sikerének nyomán, amikor személyes videóüzenetekben köszönthették édesanyjukat a UPC ügyfelei, idén kifejezetten a gyerekek számára szeretnénk egy páratlan lehetőséget biztosítani arra, hogy felejthetetlen meglepetést okozzanak az anyukáknak ezen a szép napon. A célunk, hogy a képernyő előtt büszke kisgyerekek és meghatott anyukák üljenek, illetve mindenki mással is megoszthassák örömüket.” – mondta el Dózsa Imre, a UPC Magyarország marketingkommunikációs igazgatója.

További részleteket a UPC Magyarország Facebook oldalán olvashatnak az érdeklődők.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott