Ugrás a tartalomra

Redford premier idehaza VoD-on

UPC logoHosszabb hallgatás után új filmmel mutatkozott be idén Robert Redford, aki főszereplőként, producerként és rendezőként is jegyzi  A hallgatás szabálya című thrillert, amely a sztár kedvenc témáját, a hatalom és az emberek viszonyát boncolgatja.

A sztori ezúttal az 1969-ben alapított radikális mozgalom, a Weather Underground történetét szövi tovább, és a szervezet aktivistáinak sorsát követi nyomon. Redford a Weather Underground volt tagját alakítja, aki annak érdekében, hogy lányát megvédje kénytelen feladni illegalitását. Felkutatja egykori társait, hogy a segítségükkel egyszer és mindenkorra tisztázza magát az őt, és a múltját ért vádak alól. Nyomában az FBI-jal, összeesküvések és árulások felgöngyölítésén keresztül küzd az igazság napvilágra kerüléséért.

Redford olyan hollywoodi csillagokat nyert meg legújabb rendezéséhez, mint Susan Sarandon, Shia Labeuof, Julie Christie, Sam Elliott, Brendan Gleeson, Terrence Howard, Stanley Tucci, Anna Kendrick és Nick Nolte. Az impozáns sztárgárdát felvonultató filmet május 9-étől nem csupán a mozikban, hanem a UPC kábeltelevíziós előfizetői a UPC Videotárban is láthatják. A hallgatás szabályát egy hónapon keresztül tölthetik le onnan a nézők, és kevesebb, mint egy mozijegy árából az egész család megnézheti Az elnök emberei, illetve A keselyű három napja főszereplőjének izgalmakban bővelkedő alkotását.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott