Ugrás a tartalomra

Romance TV a UPC Direct és a Focus Sat kínálatában

Romance TV logoA romantikus sorozatok és filmek rajongóinak kedvez a UPC DTH, kínálatba kerül a Romance TV.

A UPC Direct (Medium csomag és attól felfelé) és a Focus Sat (Familia csomag és attól felfelé) előfizetői exkluzív romantikus sorozatokat és filmeket láthatnak novembertől 1-jétől a Romance TV műsorán, Magyarországon szinkronizálva, Romániában feliratozva, eredeti haggal élvezhetik a műsort.

A Romance TV több mint 1000 órányi, gondosan válogatott műsorkínálattal rendelkezik, mint például tévéfilmek, romantikus sorozatok és a telenovellák - mind olyan kiváló minőségű tartalom, amelyek Európa-szerte széles körű sikernek örvendnek. A csatornán többnyire pozitív végkicsengésű filmek, sorozatok láthatók, amelyek az egész család számára könnyed és pihentető szórakozást kínálnak. Szívmelegedő románcok, bájos családi és szerelmi történetek, szívszorító tragédiák - A Romance TV minden hangulatban tökéletes kikapcsolódást nyújt, és nézőit a leglátványosabb, -festőibb helyekre kalauzolja - szerte a világon: Új-Zélandtól, Kanadáig és a Keleti partig, Németországon, Ausztrián, Olaszországon át Nagy-Britannia káprázatos óceánpartjáig, a szemet gyönyörködtető svéd legelőkig. A Romance TV-n rendszeresen láthatók olyan elismert írók közkedvelt történetei, mint Rosamunde Pilcher, Inga Lindström, Emilie Richards, Katie Fforde vagy Utta Danella. Bár az ezekből készült filmfeldolgozások hangvételükben különböznek, egy dolog mégis közös bennük: témájukat, hangulatukat szorosan meghatározza a csodálatos táj, ahol  játszódnak. Jeles napokon és ünnepek alkalmával a Romance TV különleges műsorfolyammal jelentkezik.

Tim Werner, a Mainstream Media AG ügyvezető igazgatója és a Romance TV Magyar Betriebs GmbH valamint a Romance TV Románia Betriebs GmbH vezérigazgatója kijelentette: "Nagy örömünkre szolgál, hogy a UPC DTH-ben meghatározó terjesztő partnerre találtunk a kelet-európai országokban. Míg Romániában e lépés jelenlegi műholdas terjesztésben elért sikereink folytatása, Magyarországon e téren az első lépést tettük meg közösen. Meggyőződésünk, hogy ezzel a partnerséggel széleskörű ismertséghez juttatjuk a csatornát. Az együttműködés ugyanakkor fémjelzi tartalmaink népszerűségét is a helyi piacokon."

"Célunk, hogy a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőnek a legjobb minőségű tartalmat biztosítsuk. Megtiszteltetés, hogy a Romance TV-vel bővíthetjük a kínálatunkat, még több szórakoztató tematikus tartalommel örvendeztetve meg a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőit.” – mondta Catalin Itu, a UPC DTH ügyvezető igazgatója.

Magyarországon közel megduplázódik a csatorna lefedettsége, hiszen eddig csak a Vidanet, PR-Telecom illetve néhány kisebb kábelszolgáltató kínálatában volt elérhető.

A Romance TV csatorna formátumot nemzetközileg a Mainstream Networks Holding Gmbh. & co. KG működteti, a Mainstream Media AG leányvállalataként. A Mainstream Networks Holdingban 26%-os tulajdonrésze van a ZDF Enterprises Gmbh-nak. A két csatorna működtetésére a Mainstream Networks egy magyar és egy román leányvállalatot alapított még a tavaly májusi piacralépés előtt, melyeket Tim Werner és Ralf Gabor irányítanak ügyvezető igazgatóként.

Romániában és Magyarországon a Tematic Media Group felel a Romance TV sales és marketingtevékenységért. A TMG nagy tapasztalattal rendelkezik a közép- és kelet-európai piacokon. A csoport erőssége a régiós disztribúció, mind a saját, mind a portfólióba tartozó partnercsatornák tekintetében.

A Romance TV várhatóan a következő paraméterekkel sugároz majd, mely hivatalos műholdas disztribúció is egyben (simulcrypt lehetőség is van): 1° nyugat (Thor 6 műhold), 11919V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott