Ugrás a tartalomra

Sony Movie Channel és Sony Max: csatornák új köntösben a UPC Direct kínálatában

UPC Direct logoOktóber 3-tól a megújult AXN Black és White csatornákat Sony Max és Sony Movie Channel néven találja a UPC Direct kínálatában a 49 és 50-es csatornahelyeken. A Sony Max és a Sony Movie a Plus HD TV csomagban találhatóak majd meg, friss profillal és tematikával. A megújulást kódolatlan hónappal ünnepli a két csatorna: október 3-tól november 5-ig a UPC Direct Light TV, Medium TV és Medium HD TV csomaggal rendelkező ügyfelei ingyen nézhetik a két prémiumcsatornát.

Mindkét csatorna a Sony Pictures Entertainment tulajdonában áll, ezt a tulajdoni viszonyt szerették volna a csatornák elnevezéseiben is megmutatni: így lesz az AXN White-ból fiatalos, női célcsoport igényeit kielégítő Sony Max az 49-es csatornahelyen. A Sony Max teljesen megújult programot kínál: valóságshow-kat, főzőműsorokat, romantikus vígjátékokat, sitcom-okat tűzött műsorára, melyekkel elsősorban a hölgyeket célozzák. – A sugárzott drámák és krimik szintén garantált szórakozást nyújtanak majd. 
Az AXN Black csatornából Sony Movie lesz: a drámákat, krimisorozatokat és vígjátékokat kínáló Sony Movie csatornát az előfizetők az 50-es programhelyen találják majd.
A kódolatlan időszak során a nézők megismerhetik mindkét csatorna széles műsorkínálatát, amelyben mindenki megtalálhatja a kedvére valót!

Rengeteg sorozat és showműsor a Sony Max műsorán

Biztos sokan örülnek, hogy a Szex és New York első évadát is műsorra tűzi a Sony Max – talán sokan el is felejtették már, hogy Carrie hogyan ismerkedett meg Mr. Biggel. Itt az ideje feleleveníteni az emlékeket!
Maradva a nők által narrált sorozatoknál, a csatornán látható lesz az Anyaság túlsúlyban első évada, melyben Katie, egy erős akaratú anya meséli el, miként próbálja megnevelni defektes családját egy olyan környéken, ahol gazdag, tökéletes feleségek élnek tökéletes gyerekeikkel.
A Rólunk szól és a Szeretők rajongói is örülhetnek, hiszen ezek a sorozatok is jelentkeznek a csatornán, de látható lesz a Will és Grace, visszatérnek a Jóbarátok és érkezik a Ne bízz a 23-asban lakó p-ában! című sitcom, valamint az egyik leghíresebb török színésznő, Beren Saat főszereplésével A bosszú című nemzetközi sikersorozat is.

És a lista még nem ért véget!

Nem lesz hiány saját gyártású műsorokban sem a Sony Max-on: itt debütál idén ősszel a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal második évada, de egyéb, a magyar közönség igényeire szabott showműsorok is helyet kapnak a csatornán: az Exek az édenben, az Ádám keresi Évát és a Lakástalkshow.

Hollywoodi kasszasikerek a Sony Movie-n

Ami a Sony mozifilmjeit illeti, számos olyan nagy sikert láthat idén ősszel a televízióban, mint a Men in Black – Sötét zsaruk, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? és a Jumanji. A UPC Direct előfizetői a kódolatlan hónapban sok egyéb film mellett megnézhetik a Gladiátort, az Éjjeli féreg és Kecskebűvölő c. filmeket, de borzonghatnak a Hannibál sorozaton vagy a Damien: A Sátán kegyeltje című horrorsorozatban nyomon követhetik mi történt az Ómen horrorfilm szereplőivel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott