Ugrás a tartalomra

Spektrum: Új arculat és Spektrum HD

Spektrum logoAugusztus 2-tól megújul a Spektrum, a magyar ismeretterjesztő csatorna új logót és egyedi arculatot kap, ezáltal még frissebb, modernebb és izgalmasabb lesz.

A Spektrum 15. születésnapja alkalmából kívül-belül átalakul: vadonatúj műsorokkal várja nézőit, arculatot vált, emellett elindítja a Spektrum HD-t, és programjait ezentúl 16:9-es képaránnyal sugározza, egyedülálló moziélményt nyújtva ezzel.

Minden hétköznap este fél 10-től látható a Spektrum UniverZoom, egy vadonatúj műsorsáv, amely a csatorna misszióját tükrözi. A Spektrum UniverZoom olyan témákat sorakoztat fel, mint a világegyetem, a Föld vagy az emberiség múltja, jelene és jövője. Eddig feltáratlan titkok kerülnek majd a nézők elé.

Milyen lesz a megújult Spektrum? Elhivatott a színvonalas szórakoztatásban, büszke a helyi jellegére, merész az igazság keresésében. Szlogenje: A VILÁG TE VAGY arra utal, hogy minden ismeret vagy élmény, amit megszerzünk, a részünkké válik, így a világ számunkra annyi, amennyit felfogunk, érzékelünk belőle.

A megújult programkínálat a XXI. század aktuális és égető kérdéseire keresi a válaszokat: Mi lesz az emberiség sorsa? Mi történik a Földdel? Milyen meglepetéseket tartogat még számunkra ez a század? Ezekre a kérdésekre segítenek válaszokat találni a Spektrum új műsorai: a Kozmikus kilátások, Leplezetlen jövő, A Föld legforróbb pontja.

Emellett vadonatúj részekkel folytatódik az On the Spot, így továbbra is figyelemmel kísérhetjük Eszter és András kalandjait. A második évad tervei között olyan úticélok szerepelnek, mint Pakisztán, Szomália, Irak vagy Észak-Korea.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott