Ugrás a tartalomra

Spíler2 TV a UPC kínálatában

Holnaptól a UPC Magyarország digitális csatornakiosztásában is elérhető a TV2 Csoport sportrajongóknak szóló csatornája, a Spíler 2 TV. Február 17-től pedig a Moziverzum prémium filmcsatornával és a klasszikus sorozatokat sugárzó Jocky TV-vel bővül a szolgáltató televíziós kínálata.

 

Sikeresen zárultak a tárgyalások a UPC Magyarország és a TV2 Csoport között, így február 2-től már a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői is élvezhetik a legrangosabb nemzetközi sport-, és labdarúgó eseményeket élőben közvetítő sportcsatorna, a Spíler 2 TV műsorait, HD minőségben is. A Spíler 2 TV műsorán a focirajongók az UEFA Bajnokok Ligájának mérkőzéseit szurkolhatják végig, és követhetik a spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályának, ismertebb nevén a LaLigának a meccseit is. A foci mellett más sportok is megtalálhatók a kínálatban: a technikai sportok kedvelőinek a gyorsasági motoros-világbajnokság, a MotoGP futamaival kedveskedik a csatorna. A műsorban a sportesemények mellett realityk és más ismeretterjesztő alkotások és filmek is helyet kapnak.

 

Február 17-től két további csatornával is bővül a UPC televíziós választéka. A Moziverzum filmcsatorna külföldi és magyar sikerfilmeket, klasszikusokat, díjnyertes alkotásokat és országos premiereket kínál a nap 24 órájában. A szintén egész nap sugárzó Jocky TV sorozatcsatornán pedig rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit.

 

„A UPC-nél fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítsuk, és maximálisan eleget tegyünk elvárásaiknak. Ezért is tölt el nagy örömmel, hogy ezúttal a legrangosabb foci-, és egyéb sporteseményeket közvetítő csatornát, a Spíler 2 TV-t tudtuk elhozni sportrajongó ügyfeleinknek. A Moziverzum és a Jocky TV indulásával pedig a filmek és a sorozatok terén bővítjük televíziós kínálatunkat” – mondta Robert Redeleanu, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

 

A Spíler 2 TV a UPC TV Prémium csomagjában a 74-es, HD verzióban pedig a 75-ös programhelyen található, és az indulástól számított egy héten át a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának minden előfizetője számára elérhető. A Moziverzumot az 55-ös, a Moziverzum HD-t az 56-os, a Jocky TV-t pedig a 57-es programhelyen találhatják meg a UPC előfizetők február 17-től.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott