Ugrás a tartalomra

Steiner Kristóf lett a MusicPlus zenecsatorna főszerkesztője

MusicPlus logoA Skyble Media Zrt örömmel jelenti be, hogy a 2011. február 19-től műholdon keresztül terjesztett MusicPlus zenecsatornájának főszerkesztői feladatait Steiner Kristóf vállalta.

Kristóf, aki a csatorna elindulásának napján ünnepli 29-ik születésnapját, szinkrondramaturgként, műsorvezetőként, szerkesztőként, íróként és színészként is már szép sikereket könyvelhet el. A zenecsatorna tulajdonosai a popkultúra avatott szakértőjeként is számon tartott Kristóftól azt várják, hogy irányításával egy olyan fiataloknak szóló tévécsatorna jöjjön létre, amit a csatorna neve és jelmondata is hangsúlyoz: MusicPlus, több mint zene!

Kristóf feladata a csatorna arcainak kiválasztása, olyan tematikus műsorok kialakítása lesz, amelyekből a csatorna célközönségének számító tizenévesek és húszas éveik elején járó fiatalok megismerkedhetnek a közvetlen környezetükben zajló különböző szabadidős programokkal a sportolási lehetőségektől a kiállításokig, valamint amelyekből válaszokat kaphatnak az őket érdeklő kérdésekre a biztonságos szextől kezdve a helyes táplálkozásig.

A tulajdonosok és a főszerkesztő nem titkolt célja, hogy a MusicPlus Magyarország vezető popkultúra csatornája legyen.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott