Ugrás a tartalomra

Szerződést hosszabbított a FilmBox és a Tarr Kft

2019-ben is folytatódik az együttműködés az SPI / FilmBox Magyarország és a Tarr Kft. között. A két fél közel tíz éve áll üzleti kapcsolatban.

 

A FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Family és FilmBox Extra HD a Tarr Kft. FilmBox Prémium nevű csomagjában érhetők el, melynek előfizetői a több száz kiemelt tartalmat kínáló FilmBox On Demand szolgáltatáshoz is hozzáférnek Tarr MobilTV applikáción keresztül. Az említett négy csatornán kívül a Platina Mix, Mix és Filmkalauz csomagokban a FilmBox Plus is megtalálható a szolgáltatónál, illetve az SPI tematikus csatornája, az Eroxxx HD kapott még helyet a kínálatban.

 

„Partnerkapcsolatunk a Tarr Kft.-vel gyümölcsözőnek bizonyult, ezért közös megállapodással úgy döntöttünk, hogy folytatjuk az eddigi munkát. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jövőben is izgalmas csatornákat és tartalmakat biztosíthatunk nézőink számára ezen a platformon.” – nyilatkozta Fülöp Tamás, az SPI International regionális operatív igazgatója.

 

A FilmBox csatornák üzemeltetője az SPI International, amely közel 20 éve meghatározó szereplője a független filmpiacnak. Az SPI International hat földrészen több mint 30 csatornát üzemeltet, melyekből Magyarországon jelenleg tizennégy érhető el. Az egyes csatornák önálló, egymástól független műsorkínálattal rendelkeznek, a nézők pedig reklámmegszakítás nélkül élvezhetik a különféle tartalmakat a nap huszonnégy órájában.

 

A TARR Kft. szolgáltatási területének szinte 100%-án digitális minőségben juttatja el  kínálatát előfizetőihez. Három nagy csomag mellett tematikus kis csomagok színesítik palettáját, ezekben kaptak helyet az SPI/Filmbox Magyarország csatornái is. „Számunkra is értékesek ezek a tartalmak – nyilatkozta Tarr János, a kft. ügyvezetője. - Célunk, hogy előfizetőink elégedettek legyenek, és minél többen megtalálhassák az őket érdeklő csatornákat. A reklámmegszakítás nélküli tévézés külön érték a mai világban, úgy gondoljuk, hogy ezt ügyfeleink is kedvelik, a mobilitás pedig azt az igényt próbálja kielégíteni, hogy a tévézés már ne csak az otthoni kikapcsolódást jelentse.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott