Ugrás a tartalomra
SES logo

Szerződést hosszabított a SES Video és az M7 Group

Az M7 Group meghosszabbította csatornái európai terjesztésére kötött szerződését a SES-sel, így továbbra is kiváló minőségű televíziós vételt biztosít előfizetői számára a keleti 19,2 fokos műholdas pozícióból.

 

A SES által bejelentett szerződés értelmében az M7 Group a jövőben is egy ASTRA műholdon található teljes transzpondert használ, hogy az elkövetkező három évben eljuttassa csatornacsomagját a Benelux államokban és a németajkú területeken élő előfizetőkhöz.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy meghosszabbítottuk a keleti 19,2 fokos műholdas pozícióban található transzponder használatára vonatkozó szerződésünket. Ebből a pozícióból továbbra is el tudjuk juttatni csatornáinkat a Benelux államokban és a németajkú területeken élő ügyfeleinkhez, miközben a kiterjedt tartalomkínálatából származó előnyöket is élvezhetjük” – fejtette ki Bill Wijdeveld, az M7 Group üzletfejlesztési alelnöke. „Már régóta a SES ügyfelei vagyunk, és nagyra értékeljük a számunkra biztosított kimagasló minőségű szolgáltatást. Nagy reményekkel tekintünk az elkövetkezendő évek gyümölcsöző együttműködése elé.”

 

„Nagyon örülünk, hogy továbbra is hozzáférést biztosíthatunk az M7 Groupnak a keleti 19,2 fokos pozícióban található prémium videós tartományunkhoz, és lehetővé tehetjük számukra, hogy tartalmaik terjesztésére hasznosítsák a Benelux államokban és a németajkú területeken kiépített komoly lefedettségünket” – jegyezte meg Martin Ornass-Kubacki, a SES Video közép-kelet-európai értékesítésért felelős alelnöke. „Az M7 Group már hosszú évek óta támaszkodik a SES kiváló minőségű szolgáltatásaira tartalmainak terjesztéséhez Európa számos területén. A keleti 19,2 fokon kívül a keleti 23,5 fokot is igénybe veszik a nézők eléréséhez a Benelux államokban és Közép-Kelet-Európában.”

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott