Ugrás a tartalomra

Tavaszi megújulás a LifeNetwork csatornán

LifeNetwork logoÚj saját gyártású műsorok indulnak az Origo Zrt tévécsatornáinál. A május elsejei hosszú hétvégén indul a LifeNetwork TV-ben az Ez Zsír! fogyókúrás és életmód magazin, valamint az Egy kávé Szily Nórával című talk-show, nem sokkal később pedig egy romantikus kórházsorozat magyarországi premierje kerül adásba.

A tavaszi felfrissülés a LifeNetwork televízió minden adáselemét érinti. Az arculati elemekben magyarországi hírességek, orvosok és a life.hu szakértői adnak néhány másodperces életmódtippeket a nézőknek. A LifeNetwork tévé az eddigiekhez képest csajosabb, jókedvűbb, színesebb szórakoztató életmód tévé lesz, szó esik gyereknevelésről, egészséges életmódról, de fonots, kérdés, hogy mit kell tenni a szép lábakért, feszes hasizmokért, vagy éppen a gyönyörű hajért.

Saját gyártású műsoraikban is az életmódé és a szórakozásé a főszerep. Április 28-án, szombaton 15:00-kor indul az Ez Zsír! című fogyókúrás és életmódmagazinuk. A műsorban szakértők, civilek és sztárok segítségével mutatják be a fogyás és életmódváltás titkait, történeteit.
Hisznek abban, hogy lefogyni és egészséges életmódra váltani csak egy jól felépített programmal lehet. Ebben segítenek. Nem hagyják egyedül a nézőiket. Minden nap konkrét ötleteket adnak az életmódváltáshoz. A műsor szoros együttműködésben készül a life.hu, Ez zsír! című életmód programjával. A magazin hosszabb-rövidebb változatai minden nap adásba kerülnek, a videókat pedig már a tévéadás előtt is megnézhetik a life.hu látogatói. A műsor háziasszonya Takács Nóra, akinek a nyár folyamán még egy önálló, szépségápolással foglalkozó saját műsora indul a LifeNetwork TV-ben Hogyan legyek jó nő címmel.

Másik saját gyártású napi talk-show műsorukat a magyar médiapiac egyik legismertebb és leghitelesebb interjúkészítő személyisége; Szily Nóra vezeti. A műsorban egy kávéház zsongó miliőjében tévésztárok és színészek meglepően őszintén beszélnek a magánéletükről, szerelemről, szenvedélyről, fogyókúráról, válásról, párkapcsolatról. Az Egy kávé Szily Nórával című műsor, május 1-től minden hétköznap 17:30-kor, hétvégén pedig 15:30-kor kerül képernyőre. A videók rövidített változa a life.hu oldalon is megnézhető. Ha valaki elszalasztaná a teljes adást az ingyenesen megnézheti a teljes műsort a T-Home IPTV rendszerén vagy a videa.hu videomegosztó portálon.

A nyár sorozat újdonsága, Rafaela doktornő lesz. A Dél-európai országokban sikerrel futó romantikus kórházsorozat Magyarországon először kizárólag a LifeNetwork tévében lesz látható. Egy meglepően csinos, fiatal doktornő és egy kórház izgalmas életébe pillanthatnak be a nézők. Döbbenetes esetek, intrika, árulás és romantika a képernyőn. Az életmódtanácsokkal megtűzdelt sorozat júliustól kerül képernyőre.

Május közepétől a nézők minden órában megtudhatják mi van írva számukra a csillagokban. A LifeNetwork TV Magyarországon egyedülálló, folyamatosan frissülő Horoszkóp szolgáltatásaként a legfrissebb tippeket adja a csillagjegyek kedvelőinek.

A LifeNetwork tévében új évaddal folytatódik a Szuperdada, az Amiről a Vészhelyzetben sem beszélnek, és a Szülőszoba című kórházas reality sorozat. Olyan új filmeket is műsorra tűznek, mint a Szextippek csajoknak, a Csodacsokicukrászda, illetve a Férjem a házunk ellen, valamint Az asztaltól az ágyig című életmód műsorok.

Az OzoneNetwork is töretlenül halad előre

Az OzoneNetwork, a környezetbarát tévé továbbra is Magyarország vezető közösségi televíziója. Saját gyártású műsoruk, az Egyenlítő című vita és véleményműsor háziasszonya: Sőreghy Zita. A stúdióban minden este kutatók, egyetemi tanárok és a civiltársadalom képviselői vitáznak a környezetünk jövőjéről. Az Egyenlítő mellett hamarosan új műsorok, május elején az OzoneNetwork Hírek, később pedig egy új, a környezettudatos életmódot bemutató magazinműsor is elindul a csatornán.

Olyan sztárok csatlakoztak a fenntartható fejlődés és környezetvédelem ügyéhez, s adták a nevüket, arcukat az OzoneNetwork TV küldetéséhez, mint: Fenyő Iván, Novák Péter, Katus Attila, Szabó Győző, Csapó Gábor, Zséda, Wolf Kati, Péterfy Bori és Kovács Patrícia.

Az OzoneNetwork nézői nem maradnak Olimpia nélkül. A londoni játékokat a környezettudatosság szemszögéből mutatják be. Mindemellett új, látványos dokumentumfilmek is a képernyőre kerülnek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott