Ugrás a tartalomra

Taxiban is nézhetőek az Origo tévécsatornái

LifeNetwork logoÁprilistól látható a két tévé műsora a TaxiTV-ken. Későbbi fejlesztések nyomán az együttműködés tovább bővülhet.

2010 áprilisától a budapesti 6x6 taxikban is nézni lehet a LifeNetwork és az OzoneNetwork műsorát, a CabMedia TaxiTV-ken. Az Origo és az out-of-home felületeket birtokló Blue Vision megállapodása nyomán a jelenleg 150, A kategóriás taxi jobb első ülésének fejtámlájába épített LCD-felületen futnak a műsorok.

A taxitévé műsorába a LifeNetwork életmódcsatorna napi rendszerességű Life magazinja került be, illetve az OzoneNetwork környezettudatos programjaiból is rendszeresen válogatnak a taxis tartalomfolyamba. A Blue Vision szerint a későbbiekben tovább bővülhet az együttműködés, amennyiben a most futó fejlesztések lezárulnak.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy elsőként az Origo Zrt-vel sikerült megállapodnunk a CabMedia TaxiTV műsortartalmát érintő együttműködésről, hiszen úgy véljük, mindkét tévécsatorna aktuális, közérdekű, minőségi tartalmat sugároz, és az igényes, magasan kvalifikált nézőket veszi célba, pontosan azt a célcsoportot, akik kutatásaink szerint a taxikban is utaznak és a TaxiTV-t nézik, nap mint nap" - nyilatkozta Mezősi Tamás értékesítési és marketingvezető.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott