Ugrás a tartalomra

Totál megújulás a DoQ-n

DoQ logoOktóber 15-től teljesen megújul a DoQ. Az ismeretterjesztő, dokumentarista tartalmak mellett szórakoztató programok kerülnek a csatorna kínálatába.

Hétfőnként 18.00-tól a DoQ-n lesz látható többek között a Miami Ink, 19.00 órától a Piszkos munkák, szombatonként és vasárnaponként 19.00 órától az LA Ink., de itt folytatódik szerdánként 20.00 órától a Totalcar is.

Megújult, látványos, fiatalos külsővel és rengeteg új, még sokszínűbb és szórakoztatóbb tartalommal jelentkezik a DoQ. A csatorna programját ráadásul kifejezetten a magyar nézőkre szabták.

„A DoQ megújításával kapcsolatos fő szempont volt, hogy még izgalmasabbá, még újszerűbbé tegyük a csatornát úgy, hogy közben interaktivitást és szórakoztató elemeket is csempészünk a műsorstruktúrába. Ezzel a DoQ egy valóban fiatalos, vibráló, modern, informatív és szórakoztató televízió lesz, mely reményeink szerint tökéletes kikapcsolódást nyújt majd minden világra nyitott, kalandkereső, újdonságokra, izgalmakra és szórakozásra éhes fiatal televíziónéző számára.” Nyilatkozta Enyedi András, a csatornát üzemeltető IKO Kábeltévé Kft ügyvezető igazgatója.

Az eddig ismert tartalmak mellett többek között olyan népszerű műsorokat láthatnak a nézők a csatornán, mint a Piszkos munkák, amelyben Mike Rowe a társadalom ismeretlen hőseit mutatja be, akik a legszokatlanabb, másoknak visszataszító és undorító munkák elvégzéséből élnek. A műsorvezető maga is kipróbálja az egyáltalán nem irigyelt szakmákat. A tetoválások szerelmesei is megtalálják majd a maguknak való sorozatot a DoQ-n, hiszen a Miami és az LA Ink. is adásba kerül, így két híres tetováló szalon izgalmas életébe is bepillantást nyerhetünk.

A DoQ megújulása azonban nem csak a nemzetközi, hanem a hazai tartalmakat is elhozza a nézőknek. Ilyen például Winkler Róberttel és Bazsó Gáborral a Totalcar, melynek legújabb részei is csak a DoQ programjában láthatóak.
A DoQ több különböző platformon, a nagy televíziós szolgáltatók hálózatai közül például a UPC, a UPC Direct, a T-SAT, a T-Home, a PR-telecom, a Tarr Kft, a Vidanet és az Invitel által is elérhető.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott