Ugrás a tartalomra

Új csatornákat hoz a FilmBox és a UPC közötti szerződéshosszabbítás

Folytatódik az együttműködés a FilmBox csatornákat üzemeltető SPI International Magyarország, illetve a UPC Magyarország között. A két cég a 2019. február 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakra írta alá az újabb megállapodást, amelynek értelmében 3 új csatornával bevezetésre kerül a FilmBox Pro csomag.

 

A szerződéshosszabbítás értelmében 2019. február 14-től új tematikus tartalmak is megjelennek a szolgáltató kínálatában. Bevezetésre kerül a FilmBox Pro csomag, amely a Filmbox Extra, a Filmbox Premium, a Filmbox Family és a Filmbox Plus mellett a GameToon, a FightBox és a DocuBox csatornákat is tartalmazza; a Digital Active csomag pedig az Eroxxx csatornával bővül. Újdonság továbbá, hogy MyPrime applikáción keresztül a több száz kiemelt tartalmat kínáló FilmBox On Demand szolgáltatás is hozzáférhetővé válik minden UPC előfizető számára.

 

„Partnerkapcsolatunk a UPC Magyarországgal gyümölcsözőnek bizonyult, ezért közös megállapodással úgy döntöttünk, hogy folytatjuk az eddigi munkát. Örülünk, hogy a jövőben is izgalmas csatornákat és tartalmakat biztosíthatunk nézőink számára ezen a platformon” – nyilatkozta Fülöp Tamás, az SPI International regionális operatív igazgatója.

 

A FilmBox csatornák üzemeltetője az SPI International, amely közel 20 éve meghatározó szereplője a független filmpiacnak. Az SPI International hat földrészen több mint harminc csatornát üzemeltet, amelyekből Magyarországon jelenleg összesen tizennégy érhető el. Az egyes csatornák önálló, egymástól független műsorkínálattal rendelkeznek, a nézők pedig reklámmegszakítás nélkül élvezhetik a különféle tartalmakat a nap huszonnégy órájában.

 

„A UPC-nél kiemelt célunk, hogy csatornakínálatunkat rendszeresen megújítva minden ügyfelünk számára igazi élményt és szórakozást biztosítsunk. Ezért is igazi öröm számunkra, hogy a Filmbox csatornák kínálatát az SPI-jal együttműködésben bővíteni tudjuk, és ügyfeleinknek ezáltal változatos sport, ismeretterjesztő és játék tartalmakat hozunk el” – mondta Takács Viktor, a UPC Magyarország content managere.

 

A Gametoon csatorna, amely a UPC-nél a 127-es programhelyen lesz elérhető, Magyarországon elsőként sugároz teljes műsoridőben kizárólag eSport rajongókak szóló programokat. Műsorán népszerű videójátékokkal kapcsolatos tartalmak és a világ legnagyobb, akár több millió dollár összdíjazású eSport versenyeinek közvetítései láthatók. A 125-ös programhelyen található FightBoxot a küzdősportok iránt érdeklődők élvezhetik majd elsősorban, hiszen olyan sportágak rangos nemzetközi versenyeit követhetik itt figyelemmel, mint például a kickbox, az MMA, a férfi és női ökölvívás, a szkander, a szumó, a capoeira, vagy a ketrecharc. A 126-os programhelyen fogható DocuBox csatornán pedig díjnyertes dokumentumfilmek és ismeretterjesztő sorozatok kerülnek képernyőre.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott