Ugrás a tartalomra

Új felvevős vevőegység az Invitelnél

Invitel logoÚjabb innovatív megoldást tett elérhetővé jelenlegi és leendő ügyfelei számára az Invitel. A felhasználói igényekhez alkalmazkodva a társaság IPTV-szolgáltatását augusztus 1-jétől olyan új, felvevős vevőegységgel (set top boxszal) kínálja, amely akár 400 órányi műsor rögzítését is lehetővé teszi. Gondoljunk csak bele: több mint 16 teljes napnyi, kizárólag az ízlésünk és érdeklődésünk szerint összeválogatott műsor várhat minket otthon. Az új, úgynevezett LPVR-es (helyi programozható videorögzítés) beltéri vevőegység előnye, hogy nem egy távoli szerverről, hanem egyenesen a néző nappalijából érkezik a jel. Az eszköz használatával azt a műsort is visszanézhetjük, ami munka- vagy alvásidő alatt ment a tévében, vagy akkor kerül adásba, amikor elutazunk otthonról. A nagy kapacitású berendezéssel az előfizetett csomag bármelyik tévécsatornájának adását fel lehet venni, így senki sem marad le kedvenc műsoráról.

Az Invitel IPTV-szolgáltatását élvezők eddig is rögzíthettek tartalmakat egy központi szerverre, ennél a megoldásnál azonban csak bizonyos csatornák műsorát lehetett felvenni. Az új eszközzel az Invitel előfizetői már nem egy távoli szerverre, hanem a saját nappalijukban elhelyezett vevőegységen keresztül rögzíthetik a műsorokat. A korábbinál nagyobb tárhelyű készülék bevezetésével az Invitel IPTV-ügyfelei számára új távlatok nyílnak az otthoni kikapcsolódásban, hiszen megsokszorozódik a felvehető műsorok száma. A kedvenc sorozatok mellett így könnyen elférnek a felvevőn az izgalmasabbnak ígérkező sportrangadók is. Ráadásul a hobbiszakácsok is egyszerűen rögzíthetik kedvenc főzőműsoraikat, így a recepteket sem kell rohanva lejegyzetelni. A felvétel azonnali vagy időzített módon indítható, és az adást bármikor meg is lehet állítani.

„Az Invitel kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az ügyfelei kényelmét és szórakozását támogató, jó ár-érték arányú és korszerű szolgáltatást nyújtson. Meggyőződésem, hogy a kínálatunkban most megjelenő új vevőegység a magyar piacon egyedülállóan nagy tárhelyének köszönhetően még teljesebbé teszi a tévézés élményét” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

A helyi rögzítős vevőegységeket 2014. augusztus elsejétől új előfizetés megkötésekor igényelhetik az Invitel GPON és VDSL szolgáltatási területeken élő ügyfelei, míg meglévő előfizetés esetén a náluk lévő vevőegységek egyikét cserélhetik le az új készülékre. A televíziós műsorfelvételt biztosító eszköz 1.190 forintos havi díjért vehető igénybe.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott