Ugrás a tartalomra

Új regionális marketing és PR igazgató a Turnernél

MinDig TV Extra logo2016. április 1. és április 29. között a National Geographic Channelt megnyitják a MinDig TV Extra Alapcsomag nézői számára is.

A FOX International Channels Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. Megállapodása alapján 2016. április 1. és április 29. között a National Geographic Channelt megnyitják a MinDig TV Extra Alapcsomag nézői számára is. Ez időszak alatt a nézők olyan nagyszabású sorozatokat láthatnak a csatornán, mint az Isten nyomában Morgan Freemennel, amely világkörüli utazásra hívja a nézőket, hogy megmutassa, a különböző kultúrák és vallások mit gondolnak Istenről, vagy az Eszement tudomány, amely a fizika és a mérnöktudomány legmeghökkentőbb törvényszerűségeire irányítja rá a figyelmünket.

Persze könnyedebb témák is várják a NatGeo nézőit, folytatódik a varázslat az angliai garázsokban! A National Geographic Channel Garázs varázs című népszerű sorozata új epizódokkal jelentkezik! Tim és Fuzz, a műsor két leleményes autószerelője ismét régi autókat és zátonyra futott életeket épít újra – szoros határidővel, alig három hét alatt… S hogy ki segít nekik az első részben? Egy igazi Angyal: Roger Moore. Tartsanak önök is a NatGeóval április hónapban hétfőnként 21.00-kor.

Bemutatkozik egy új sorozat, a Modern vademberek, illetve tovább vizsgálódik az Eszement játékok is.

A történelem kedvelői is találhatnak fogukra valót a csatornán, hiszen a Háborús órák című filmösszeállítás a 20. század katonai konfliktusait mutatja be olyan szemszögből, amilyenből valószínűleg még sose láttuk őket.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott