Ugrás a tartalomra
mindiGO TV logo

Újraindul a kosárszezon a mindiGO TV-n

A kosárlabda szerelmeseinek legnagyobb örömére újraindul a kosárszezon a mindiGO TV-n. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével (MKOSZ) kötött együttműködés alapján idén is a HUNBASKET előfizetői-csomag keretében láthatják a rajongók a magyar NB I.A férfi és női kosárlabda-bajnokság mérkőzéseit. Ráadásként, a mindiGO TV felületén ingyenesen elérhető a Basketball Champion League rájátszásának valamennyi mérkőzése is.

 

2020. szeptemberében megújult az Antenna Hungária mindiGO platformja, így a korábbi mindiGO TV és mindiGO Sport alkalmazásokat tartalmukban és megjelenésükben is egyesítette a szolgáltató. A sport tartalmak egy külön menüpont alatt érhetők el, kategorizálva, ez azt jelenti, hogy az idei szezont az új mindiGO TV applikáción keresztül követhetik az érdeklődők. A HUNBASKET kosárlabda csomag megvásárlásához a korábban a mindiGO Sporton regisztrált felhasználóknak is újra regisztrálniuk kell a mindiGO weboldalán.

 

De mire számíthatnak? 


A szezon újraindulásának örömére csupán egy mindiGO TV-s regisztráció segítségével ingyen elérhető a Basketball Champion League rájátszásának valamennyi mérkőzése is. Európa 8 legjobb csapata csap össze  bajnoki címért, pénteken a középdöntők, vasárnap pedig a döntő mérkőzéseit követhetik élőben a szurkolók.

 

A HUNBASKET csomagra előfizetők a magyar NB I.A férfi és női kosárlabda-bajnokságokat élvezhetik biztonságosan, az otthonuk kényelméből. Az összes, közvetítésre alkalmas arénából követhetőek lesznek a fordulók mérkőzései. Az október 2-ai nyitónapon, a férfiaknál a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kaposvári KK játékát, a női szegmensben pedig a PINKK-Pécsi 424 - Vasas Akadémia összecsapását nézhetik élőben a rajongók. 

 

A hazai kosárlabda csomag mérkőzései havi előfizetési díj keretében már bruttó 799 forintért megtekinthetők. A csomaggal a hazai kosárlabda rajongói lehetőséget kapnak arra, hogy minden mérkőzést követni tudjanak élőben, akár hazai pályán, akár idegenben játszik szeretett csapatuk.

 

A HUNBASKET kosárlabda csomag megvásárlásához a felhasználóknak regisztrálniuk kell a mindiGO weboldalán. A regisztráció történhet már meglévő Facebook, illetve Google fiókkal vagy más e-mail cím megadásával is.

 

A szolgáltatás főbb jellemzői:

  • Élő közvetítések azoknál a mérkőzéseknél, amelyeknél az automatikus közvetítés helyszíni technikai feltételei adottak. A meccsek az élő közvetítést  követően felvételről is visszanézhetőek.
  • A felhasználók további videós összefoglalókat és beszámolókat is elérhetnek.
  • A szolgáltatás a mindiGO  weboldalon és/vagy mobil alkalmazás formájában áll rendelkezésre, amely letölthető Android és iOS rendszerű okos eszközökre.
  • Aki tavaly a mindiGO Sport alkalmazáson keresztül regisztrált, hogy elérje a tartalmakat annak a most megújult mindiGO alkalmazásban újra regisztrálnia kell.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott