Ugrás a tartalomra

UPC 2010. februári analóg és digitális csatornakiosztás változás

UPC logoA fokozatos digitális átállással egyre inkább megváltozik a hagyományos analóg szolgáltatás szerepe. Az analóg csomag inkább a legkedveltebb, legnézettebb, legnagyobb közönséghez szóló tévéadásokat tartalmazó egyre gazdagabb alapkínálatot biztosítja, míg a speciális igényeket főként a digitális televíziós szolgáltatásunk teljesíti. A változtatást az is indokolta, hogy korábban nagyon sok előfizetőnk kifogásolta, hogy számos olyan külföldi, idegen nyelvű tévéadás szerepel az előfizetett csomagjában, amelyre nem tart igényt. Kizárólag a digitális technika alkalmazása tette azonban számunkra lehetővé, hogy az alapszolgáltatásról leválaszthassuk az idegen nyelvű csatornákat, de mégis (egy külön csomagban) biztosíthassuk azok számára, akik igényt tartanak rájuk.

Mindemellett a digitális átállás szükségessé teszi, hogy az újszerű digitális szolgáltatások, mint pl. az egyre több nagyfelbontású HD tévéadás bevezetéséhez és a digitális csatornakínálat további bővítéséhez fokozatosan egyre több eddig használt analóg csatornahelyet (frekvenciát) szabadítsunk fel. Terveink szerint idén több új HD-adással és más magyar nyelvű tartalommal is szeretnénk bővíteni digitális szolgáltatásunkat.

Miközben az idegen nyelvű adások kikerülnek az analóg szolgáltatás kínálatából, aközben az átalakuló szerepének megfelelően az analóg szolgáltatásunk tartalmát szélesebb körű érdeklődésre számot tartó tévéadásokkal bővítjük (Bronze csomag: AXN, Reflektor, DoQ, CNN / Silver csomag: ezeken kívül még a FEM3 /vagy más néven TV3/ is). Ezen túlmenően a megszűnő adások helyett hamarosan további új, népszerű műsorokat sugárzó, közkedvelt magyar nyelvű tévécsatorna bevezetését is tervezzük, melyről és a bevezetés pontos időpontjáról hamarosan értesítjük előfizetőinket.

Az újonnan bevezetett mini csomagok már a digitális kábeltv alapcsomaghoz is megrendelhetőek, így az idegen nyelvű adások még több előfizetőnk számára válhatnak elérhetővé, mint eddig. Természetesen ezzel párhuzamosan az érintett digitális csomagjaink listaárát is csökkentjük, illetve azon előfizetőinknek,  akiknek a mini csomagok kialakítása miatt az eddig előfizetett csomagjából kikerülnek az idegen nyelvű csatornák, azok számára természetesen díjmentesen, többletköltség nélkül biztosítjuk (2011. március 31-ig) a választásuk szerinti nyelvi csomagot, hogy továbbra is láthassák kedvelt adásaikat (ha jelzik ez irányú igényüket).

Ugyanakkor ezzel egy időben a FEM3 /vagy más néven TV3/ elnevezésű új, széles körű érdeklődésre számot tartó, magyar nyelvű adással bővítjük a kínálatunkat, és digitális szolgáltatásunkat a közeljövőben további új, népszerű műsorokat sugárzó tévécsatornákkal is tervezzük gazdagítani.

A külföldi, idegen nyelvű csatornák a továbbiakban csak a digitális televíziós szolgáltatás részeként érhetőek el, de már a kisebb digitális alapcsomagunkhoz is megrendelhetők mindössze 300 Ft-os áron. Ráadásul ennek a megoldásnak köszönhetően sokkal több, összesen 15 idegen nyelvű adást érhetnek el az előfizetőink. A digitális televíziós szolgáltatáshoz szükséges digitális vevőkészüléket (médiaboxot) külön díj nélkül biztosítjuk, azt előfizetőinknek nem kell külön megvásárolniuk.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott