Ugrás a tartalomra

Valentin napon indul hazánkban a SkyShowtime

A SkyShowtime – Európa következő nagy streamingszolgáltatója – 2023-ban folytatja sikeres terjeszkedését. A soron következő piaci bevezetések a szolgáltatás eddigi legnagyobb bővítését fogják jelenteni, nyolc új országra kiterjedve Közép- és Kelet-Európában. Február 14-én a SkyShowtime bevezeti prémium kínálatát Albánia, Csehország, Észak-Macedónia, Magyarország, Koszovó, Lengyelország, Románia és Szlovákia területén. Ezzel a több piacra kiterjedő bevezetéssel a streamingszolgáltatás már összesen 20 országban lesz elérhető.

 

Ezekben az új országokban az ügyfelek hozzáférhetnek a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz, illetve ikonikus film, sorozat és franchise katalógusának választékához – mindezt egy helyen. A SkyShowtime helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínál majd. A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak SkyShowtime Originals néven.

 

A SkyShowtime több ezer órányi minőségi szórakozást nyújt a család minden tagja számára, és a legújabb kasszasiker filmeknek ad otthont, amelyek a mozis és az otthoni szórakoztatásban történő megjelenésüket követően lesznek elérhetők a streaming szolgáltatásban. Már az indulástól kezdve az alábbi filmeket élvezhetik a nézők: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman and Top Gun: Maverick.

 

Ezen felül az előfizetők változatos sorozat-kínálatot is elérhetnek, olyan címekkel, mint például: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy és Yellowstone.

 

A következő hónapokban a SkyShowtime-ra érkező nagyszabású új filmek és sorozatok között a legjobban vártak között nézhetők majd: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone és The Great Game.

 

A közép- és kelet-európai ügyfelek is megtekinthetik a SkyShowtime Originals két első, 2023-ban induló sorozatát: a cseh The Winner és a lengyel Warszawianka című alkotásokat. Egy másik népszerű helyi gyártású produkció, A besúgó című magyar sorozat is ebben a szolgáltatásban lesz elérhető. Emellett márciustól hét jól ismert helyi sorozat is látható lesz az előfizetők számára, többek között:  Czech It Out (Csehország),  Hackerville (Románia), One True Singer (Románia),  Ruxx (Románia),  Tuff Money (Románia), The Sleepers (Csehország) és a Siker (Horvátország). Ezeknek a népszerű műsoroknak a SkyShowtime lesz az új, exkluzív otthona.

 

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott: „A SkyShowtime nyolc új országban történő bevezetésével elképesztően jól indul ez az év. Ez az eddigi legnagyobb méretű piaci bevezetésünk, és hihetetlenül izgatott vagyok, hogy egy olyan, már sikeresen működő szolgáltatásra építhetünk, amely az északi országokban, valamint Hollandiában, Portugáliában és számos adriai piacon már bizonyított. Biztos vagyok benne, hogy új nézőink Közép- és Kelet-Európa-szerte egyaránt kedvelni fogják a kedvező áron kínált fantasztikus film- és sorozatválasztékunkat. Izgatottan várjuk azt is, hogy végre visszahozzuk a képernyőkre a közkedvelt helyi saját gyártású tévésorozatokat Közép- és Kelet-Európába.”

 

Harsányi Gábor, a SkyShowtime közép-kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „A SkyShowtime hihetetlen tartalomkínálattal jelentkezik. Büszkék vagyunk rá, hogy új ügyfeleinknek Közép- és Kelet-Európa-szerte új és exkluzív hozzáférést biztosíthatunk az ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és legnagyobb kasszasiker filmjeihez, továbbá olyan helyi és saját gyártású műsorokhoz, amelyek különös jelentőséggel bírnak a közönségünk számára. Nagyon lelkesítő, hogy ez a világszínvonalú prémium kínálat helyi történetekkel kiegészülve és rendkívül versenyképes ajánlatként érkezik meg egész Közép-Kelet-Európába.”

 

A SkyShowtime az alábbi felületeken lesz elérhető az egyéni előfizetők számára: a www.skyshowtime.com weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, LG TV-n és.

 

A SkyShowtime Albániában, Észak-Macedóniában, Koszovóban és Szlovákiában havi 5,99 euróért lesz elérhető, Romániában pedig havi 3,99 euróért vehető majd igénybe. Csehországban havi 179 CZK, Magyarországon havi 1999 Ft, Lengyelországban pedig 24,99 PLN összegbe fog kerülni.

 

A mostani indulás a következő lépése a SkyShowtime várva várt piacra lépési sorozatának, amelynek során szeptemberben Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, októberben Hollandiában és Portugáliában, decemberben pedig Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Szerbiában, valamint Szlovéniában vált elérhetővé a szolgáltatás.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott