Ugrás a tartalomra

Változott a Hello Digital csatornakínálata

Hello Digital logo2017. január 20-án egy torna, egy gyermek és egy kulináris csatorna került be a Budapesten és a környékén elérhető Hello Digital mikrohullámú digitális kábeltelevíziós szolgáltatás (mmds) kínálatába.

A Fit HD torna csatorna reggel 5 órától este 10-ig várja kilenc különféle edzéssel a nézőket. Az egy órás edzések alatt nincs másra szükség, csak kitartásra, hiszen olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók. A Fit HD célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzés lehetőségét. A Fit HD elérhető a szolgáltató érdekeltségébe tartozó IttOtt TV elnevezésű mobiltelevíziós szolgáltatás kínálatában is.

A Kiwi TV a mesék birodalmába kalauzolja a 4-12 éves gyerekeket. A csatornán a legújabb mesék mellett jól ismert brandek és nagy kedvencek is képernyőre kerülnek a nap 24 órájában. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretnivaló földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban. Régi kedves ismerősök is felbukkannak, így a Bogyó és Babóca, a Babar, a Popeye, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, vagy éppen a Dixi kutya szereplői sem maradnak majd ki a kínálatból. Az erdő mélyére is elkalauzol a Kiwi TV, hiszen korábbról ismert és kedvelt epizódokkal, valamint hazánkban eddig nem látott részekkel érkezik a Hupikék Törpikék. Emellett külön blokkot kapnak a Magyar népmesék, valamint a Mesék Mátyás királyról ikonikus történetei is.

A Chili TV az ételkészítés csodálatos világába enged betekintést a nézőknek. Főzés, sütés, ételek, italok, profi szakácsok és lelkes amatőrök. A világ és Magyarország konyhája. A csatorna műsorkínálata a magyar nézői igények alapján kerül kialakítására, számos magyar tartalom várja a gasztronómia szerelmeseit. A csatorna két saját gyártású műsorral debütál. Az Ízes Élet - Négykezesben Marton Adrienn ételstylist és Pataky Péter séf ragad fakanalat. Míg Adrienn az egészségesebb, újhullámos vonalat képviseli, addig Péter a klasszikusabb, férfiasabb ízek világába kalauzolja a nézőket. Az Ízes Élet – Négykezes két alternatívát mutat ugyanarra az ételre, vagy épp megmutatja, hogy Marton Adrienn és Pataky Péter mit készít ugyanolyan alapanyagokból, de tematikus adások is segítik a főzni-vágyókat. Bereznay Tamás a Kézzel Írott Receptekben klasszikus, családi recepteket kelt életre vendégeivel. A fogások elkészítése közben a szakmai tanácsok, az ételek újragondolása mellett fény derül a receptekhez kapcsolódó családi történetekre is.

A fentieken túl az előfizetők tájékoztatására szolgáló Info csatorna is ismét elérhető a Hello Digital kínálatban, több éves kihagyást követően.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott