Ugrás a tartalomra

Viacom csatornákkal bővít a UPC

UPC logoA UPC kábeles előfizetői 2014. október 8-tól a digitális bronze alapcsomagban láthatják a Paramount Channel műsorát. Ezzel párhuzamosan a szolgáltató a Nick Jr., az MTV Hits és a Comedy Central Extra csatornákat is kínálja a nézőknek, a digitális gold csomagjában.

A Viacom International Media Networks-szel (VIMN) kötött megállapodás értelmében a médiacég több csatornája is lényegesen több háztartásba juthat el mostantól, hiszen a UPC kábeles kínálata is bővül ezekkel a tartalmakkal. Ezzel a Viacom portfólió legfiatalabb tagja, a Paramount Pictures stúdió közelmúltbeli klasszikus és nagysikerű mozifilmjeit sugárzó Paramount Channel már valamennyi nagy, illetve közepes hazai szolgáltató választékában megtalálható és több mint két millió magyar háztartásban elérhető.

Ezzel párhuzamosan a piacvezető Nickelodeon gyermekcsatorna „kistestvére”, a Nick Jr. is bekerül a szolgáltató választékába. A 2-6 éves korcsoportot szórakoztatva nevelő gyerekadó a UPC Magyarország digitális gold csomagján keresztül jut el az előfizetőkhöz. Ebbe a csomagba kerül be a portfólió két másik tagja, a Comedy Central Extra és az MTV Hits is.

A UPC Magyarország a közeljövőben a tervek szerint még tovább bővíti a Viacom palettájáról digitális kábeltévés szolgáltatásának zenei kínálatát.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott