Ugrás a tartalomra

A Hello HD is kidobhatja a Discovery csatornákat

Discovery Channel logoÚgy tűnik, a Discovery megpróbáltatásai még nem értek véget, elképzelhető, hogy február végén kikerülhetnek csatornái a Hello HD műholdas, MMDS és kábeles kínálatából egyaránt.

A Hello HD januártól érvényes szerződési feltételeiben a csatornák szerepeltetését március végéig garantálja, kivéve a Discovery csatornákat, melyeket csak február végéig. Persze, ez még nem jelent semmit, de a DIGI ezt megelőző, hasonló megoldása óta azért érdemes figyelni rá. Bár lehet, hogy csak véletlen egybeesés, de a műholdas kínálatnál, ahol a médiaszolgáltató csatornái közül csak a Discovery Channel érhető el, várhatóan bekerül az MTV Hungary, és épp március 1-től. Mivel a műholdas szolgáltatás esetében korlátozott a kapacitás, elképzelhető, hogy a csatorna a Discovery Channel esetleges eltávolításával felszabaduló helyet foglalja majd el.

A műholdas szolgáltatás esetében érintett lehet a Discovery Channel, míg MMDS és kábelhálózatokon az Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World és az Investigation Discovery. Van egy csatorna, mely bizakodásra adhat okot, hogy mégsem kerülnek ki a Discovery csatornák a kínálatból, ez a Discovery HD Showcase, melyet nem jelöltek meg, mint "veszélyeztetettet", bár lehet, csak véletlenül maradt ki a felsorolásból.

Az NMHH októberi adatai alapján a Discovery csatornák kikerülése megközelítően 39000 előfizetőt érinthetne.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott