Ugrás a tartalomra

Április elsején indul az ID Xtra

ID Xtra logoA Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa (CEEMEA) április elsején indítja el vadonatúj ID Xtra csatornáját a régióban.

A csatorna az indulástól elérhető lesz több nagy szolgáltatónál Oroszországban, Ukrajnában, Bulgáriában, Macedóniában, Csehországban, Montenegróban és Magyarországon. A régió további országaiban a csatorna az év második felében lesz fogható.

Az ID Xtra rejtély és suspense csatorna elsősorban a női nézőknek kínál minőségi szórakozást. Egyedülálló történetmeséléssel, filmes eszközökkel, friss és stílusos módon mutatja be a való életből vett izgalmas rejtélyeket, pikáns és borzongató történeteket, a rossz útra tért hétköznapi emberek drámáit.


„A Mystery & Suspense, vagyis a rejtélyeket és borzongató történeteket bemutató csatornák jelenleg a kábeltelevíziós piac leggyorsabban növekvő szereplői, a Discovery pedig vezető szerepet tölt be ezen a téren. A mélyreható kutatások és a nyugati piacokon szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a műsortípus leginkább a női nézők számára vonzó, akik kiemelkedőnek számító 50 percet meghaladó időt szentelnek az ilyen típusú műsoroknak a televíziózásra szánt idejükből. A való éltből vett drámák, borzongató történetek és szaftos botrányok garantáltan a képernyő elé szögezik az ID Xtra nézőit, akik feszülten figyelik, amint a történetek kibontakozik” – mondta Paul Welling (SVP, Head of Channel, Discovery Networks CEEMEA).

Az ID Xtra elindítását a műfajban korábban elért globális sikereire alapozza a Discovery. Az ID csatorna Amerikában 2012 óta működik az új koncepció szellemében, és hamar az ötvenedikről a hetedik helyre lépett a 25-54 éves nők körében nézett csatornák nézettségi listáján, az összes kábeles vagy network csatorna közül pedig a leghosszabb átlagos képernyő előtt töltött idővel rendelkezik.

Lengyelországban is nagy siker a csatorna: tavaly szeptember óta 338%-os (share) növekedést ért el. Ezzel az első helyre került a rejtély és suspense kategóriában, és a második leggyorsabban növekvő csatornává vált Lengyelországban a 16-49 éves nők körében.

A nézők többek közt ezekkel az új műsorokkal találkozhatnak az ID Xtra kínálatában:

BOTRÁNYOS BŰNÜGYEK JERRY SPRINGERREL

A sorozat műsorvezetője a bulvár-televíziózás Emmy-díjas királya, Jerry Springer, aki lerántja a leplet néhány hangzatos, hírhedt, mégis hihetetlen történetről. A nézők többek között megismerhetik a szerelemtől elvakult kriminalisztikai hallgató történetét, aki egy CSI-ba illő bűntény helyszínén találja magát, mellette találkozhatnak egy valódi „Thelma és Louise” párossal is, akik szélhámossága nem ismert határokat. A sorozatból kiderül, hogy a bulvársajtó hangzatos szalagcímei mögött milyen hátborzongató csavarok, elképesztő indítékok és döbbenetes történetek húzódnak meg.

BŰNTÉNY A CÍMLAPRÓL

Vadonatúj, pergő ritmusú tényfeltáró hírműsor, amelynek házigazdája az MSNBC műsorvezetője és az NBC News riportere, Tamron Hall. Az elismert oknyomozó újságíró jól ismeri az erőszakos bűntények hatását: nővére egy máig megoldatlan gyilkosság áldozata lett. Az egyórás epizódokban Hall tapasztalt bűnügyi tudósítókkal közösen elemez bűnügyeket, és nem csak azt próbálja feltárni, mi történt, de azt is, hogy milyen indítékok húzódtak a háttérben.


GYILKOSSÁG DÉLI MÓDRA

Az Egyesült Államok a két Karolina államtól Louisianán át Tennessee-ig tartó, füllesztő délvidéke bővelkedik a világ zajától távol fekvő, eldugott helyekben, amelyek sötét tettek tökéletes hátteréül szolgálnak. A Louisianában született gyönyörű színésznő, Shanna Forrestall szörnyű történeteket oszt meg velünk, amelyek bizonyítják, hogy a hívő és erkölcsös délvidék szépsége mögött ott bujkál a rettenet, amely hidegvérű gyilkosságig vezethet…

REDRUM – GYILKOSSÁG VISSZAJÁTSZVA 

Ahogy a sorozat címe is mutatja, ebben az újszerű műsorban fordított időrendben követhetjük végig a történéseket. A bűntett helyszínéről kiindulva, időben hátrafelé haladva jutunk el a gyilkosig, ismerjük meg indítékait, és hogy végül milyen okok vezettek a gyilkossághoz. A nyomozók ügyességén múlik, hogy az apró részletekből összeállítsák a történéseket, és végére járjanak az olykor komplex eseményeknek, melyek elvezetnek a bűntény kiindulópontjáig.

Az ID Xtra brand fotói és promóciós videói megtekinthetők Facebook oldalunkon!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott