Ugrás a tartalomra

HD csatornák film- és sorozatrajongóknak

TV setTöbb médiaszolgáltató is belátta, hogy az idők és a nézők szavára hallgatva 2017-től nagyfelbontásban is elérhetővé kell tennie csatornáit.

Napközben vígjátékok, családi- és gyermekfilmek, az esti és éjszakai órákban pedig drámák, vígjátékok, thrillerek, akció- és horrorfilmek, valamint saját gyártású és nemzetközi díjnyertes produkciók, mindezek a HBO2 HD és a HBO3 HD műsorán.

A világ egyik legnépszerűbb szórakoztató csatornája, amely szinte közvetlenül az amerikai premiert követően mutat be olyan népszerű sorozatokat, mint a The Walking Dead, 2017-ben is számos új kiemelkedő premier jelentkezik, érkezik a Marvel Legion című sorozata és második évadával folytatódik Robert Kirkman nagysikerű Outcast sorozata is. Sikersorozatok immár nagyfelbontásban is, a FOX HD műsorán.

Downton Abbey, Született feleségek, Poirot, Marple, Murdoch, vagyis krimik Agatha Christie tollából, Az utolsó zsaru, Esküdt ellenségek és hollywoodi sikerfilmek, valamint Álomhotel, Álomhajó, Heartland, romantikus filmek Rosamunde Pilcher és Katie Fford műveiből, brit kosztümös filmek és telenovellák, továbbá Kisvárosi gyilkosságok, SOKO – Alpesi nyomozók, Hegyimentők, Bostoni halottkémek, hollywoodi és európai akciófilmek, e-sport közvetítések és videójáték-magazinok, ezekkel találkozhat a néző 2017-ben a Story4 HD, a Story5 HD és a Galaxy HD műsorán.

A médiaszolgáltatók ezzel az első lépést már megtették, most a műsorterjesztőkön a sor, hogy ezek a nagyfelbontású csatornák a nézőkhöz is eljuthassanak.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott