Ugrás a tartalomra

Hírözön a Skyble Media háza tájáról

Skyble Media logo16:9 formátumban sugároznak a Skyble Media csatornái, a június 30-ig tervezett ingyenes műholdas vételi lehetőség december 31-ig meghosszabbítva, megkezdődött a műsorok gyártása. A lapkiadói piacon is terjeszkedik a társaság, hozzájuk kerültek a Popcorn, 100xSzép és RockinforM magazinok. Újabb, remek szakemberekkel bővült a csapat.

16:9 formátumban sugároznak a Skyble Media csatornái

Június 30-án egy újabb fejezethez érkezett el a Skyble Media azzal, hogy az eddig 4:3 letterboxos formátum helyet, valós 16:9-es képarányra állt át mindhárom csatornája tekintetében(BestOfMusic, MusicPlus, RockTV), ami további képminőség javulást eredményez a korszerű készülékeken. Ezzel egy időben a még jobb hangminőség érdekében is változások történtek.

A június 30-ig tervezett ingyenes műholdas vételi lehetőség december 31-ig meghosszabbítva

Mindhárom csatornájuk ingyenes elérhetőségét az év végéig meghosszabbították, így azok továbbra is terjeszthetők a kábelhálózatokon tesztelés céljából. Rengeteg visszajelzés érkezik az ország különböző pontjairól, hogy találkoznak a csatornáik műsoraival. Ezek közül is kiemelkedik, hogy nagyon sok nyilvános helyen, (fitnesztermek, kávéházak és egyéb szórakozóhelyek, autószalonok)  a kihelyezett készüléken a Skyble Media csatornái láthatók. Büszkék lehetnek arra, hogy a Volt Fesztivál fő színpada mögötti VIP területen a RockTV adását nézhették a hazai és külföldi vendégek.

Megkezdődött a műsorok gyártása

A csatornák elindulása óta gőzerővel folyik a saját tartalmak gyártása. Ez idő alatt olyan koncertek kerültek felvételre, mint a Magna Cum Laude teltházas koncertje a Syma csarnokban, a Hobo Blues Band búcsúkoncertje a Papp László Arénában, a tinisztár SP első nagy élőkoncertje, a Malek család első olyan koncertje ahol a szülők, Malek Miklós és Toldy Mária, és a gyerekek, ifj. Malek Miklós és Malek Andrea először léptek négyen együtt a színpadra, ráadásul az unokák közreműködésével. Felvétel készült az Ossian együttes 25-ik születésnapján, a Piramis együttes karácsonyi koncertjén, és Póka Egon bandájának Pókarácsonyán is.

A RockTV-ben immár három hónapja képernyőn a RockMagazin és a RockBuli heti műsorok, amelyek most speciális, fesztiválos különszámokkal jelentkeznek, a nyár legnagyobb eseményeiről.

A MusicPlus csatornánál hamarosan jelentkezik Istenes Bence műsora, a Flash, amiben különleges helyszíneken készülő beszélgetések lesznek láthatók, mint például a Puskás Petivel, kerékpározás közben készült interjú. A csatorna másik hamarosan látható műsora a PopUp! című kulturális magazin, amelynek műsorvezetőjét egy többfordulós casting keretén belül választották ki, több mint 300 jelentkező közül, hamarosan bemutatják őt is.

A Best of Music csatornánknál is folynak a pilot adások előkészületei Filip Gyuri főszerkesztő, és Szakál Miki szerkesztő-műsorvezető irányításával, amelyekről szintén beszámolnak hamarosan.

A Popcorn, a 100xSzép és a RockinforM című ifjúsági és zenei magazinok kiadója lett a Skyble Media

Júliustól tovább bővült a Skyble Media Zrt. portfóliója. A három zenecsatorna mellett, immár három ifjúsági és zenei magazin kiadója lett. A Popcorn és a 100xSzép magazinok, amelyek 18 éve vannak jelen a hazai lappiacon, az Axel Springer-Budapest Kft-től, míg a jövőre 20-ik születésnapját ünneplő RockinforM a debreceni Rockinform Kft-től került hozzájuk.

Már ezzel is Magyarország legnagyobb ifjúsági és zenei médiacsomagja jött létre, de jelenleg is előrehaladott tárgyalások folynak egyéb, hasonló tematikájú lapok átvételéről, és fejlesztés alatt állnak a portfolió online kiadványai is, a közönség teljes körű kiszolgálása érdekében.

Újabb, remek szakemberekkel bővült a csapat

Steiner Kristóf, Istenes Bence és a többiek után, újabb remek szakemberekkel erősítettek. Forgó László, aki több éves zenecsatornás tapasztalattal a háta mögött került hozzájuk, a MusicPlus csatorna zenei szerkesztője lett. Laci emellett továbbra is ellátja a ClassFM reggeli műsorának, a Morning Show-nak a szerkesztői feladatait. Tóth Gergő augusztus 1-től csatlakozik a RockTV csapatához. Gergő éveken át volt, a Magyarországon most megszűnt Headbangers Ball című műsor szerkesztő-műsorvezetője egy nemzetközi, és a logójából 2011. július 1-től a „zene televízió” feliratot elhagyó csatornánál. Június 1-től Csaba Gergely pénzügyi- és gazdasági igazgatóként a Skyble Media Zrt-nél folytatja pályafutását. A 36 éves, közgazdász diplomája mellé, 2001-ben poszt grad pénzügyi diplomát szerzett Franciaországban, majd 2010-ben MBA diplomát a Central European Business School színeiben, ahonnan ösztöndíjjal a China Europe International Business School-on, Shanghaiban folytatta tanulmányait. Több mint 10 évig vezette az AFS Intercultural Programs magyar programjait, korábban Lengyelországban, illetve Venezuelában élt és dolgozott.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott