Ugrás a tartalomra

A LifeNetwork és az OzoneNetwork a UPC kínálatában

LifeNetwork logoMegszületett a megállapodás az Origo Zrt. televíziós csatornái és a UPC műsorterjesztő között, így 2010 februárjától már közel egymillió háztartásban fogható Magyarország két új tematikus csatornája, a LifeNetwork és az OzoneNetwork.

A UPC Magyarország Kft. és az Origo Zrt. megállapodása szerint a csatornák februártól a UPC kábeltelevíziós kínálatában is megtalálhatóak. A két csatorna már indulása óta elérhető a Magyar Telekom otthoni és kisüzleti kommunikációs szolgáltatásainak márkája, a T-Home televíziószolgáltatói kínálatában.
 
A LifeNetwork tematikus televízió, életmódsorozatokkal, kórházi dokumentumfilmekkel, fikciós kórházsorozatokkal és játékfilmekkel, illetve a naponta jelentkező Life Magazinnal hiánypótló a televíziós piacon. A csatorna életmóddal, gyerekneveléssel, családdal, hétköznapinak tűnő, de létfontosságú problémákkal és kérdésekkel, gyógyászattal és különleges betegségekkel foglalkozik. Mindezt informatívan, közérthető és szórakoztató formában tálalja nézőinek.
 
Az OzoneNetwork tematikus televízió, amely a hamarosan már teljes műsoridőben rendszeresen képernyőre kerülő időjárás- és közlekedési jelentésekkel hiánypótló szolgáltatást jelent a televíziós piacon. Az OzoneNetwork az egyedüli csatorna, amely kiemelten foglalkozik olyan globális kérdésekkel, mint a klímaváltozás, a fenntartható fejlődés, az alternatív erőforrások, az eltűnő világok és a környezettudatos életmódra nevelés.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott